Yardım "Tv File Transfer" uygulamasini rar uzantılı dosyalarda nasıl kullaniyorsunuz?

Konular
12
Telefona indirdiğim programı TV file transfer ile TV ye gönderiyorum. Ama sıkıştırılmış dosyalarda zor oluyor, kolay yolu var mı?

Yüklü bir dosya yöneticisi uygulamanız vardır muhtemelen. Dosya gönderdikten sonra dosya yöneticisi ile sıkıştırılmış dosyayı dışarı çıkartırım ben genelde.

Telefona indirdiğim programı TV file transfer ile TV ye gönderiyorum. Ama sıkıştırılmış dosyalarda zor oluyor, kolay yolu var mı?
Şahsi düşüncem,Telde rardan çıkarıp atsanız hem daha hızlı hem daha kolay olur hemde yer kaplamaz.Eğer tek dosya içinse tabiki. ..(box stick vs işlemci ve ram leri tellerden çok aşağıda çünkü)

Şahsi düşüncem,Telde rardan çıkarıp atsanız hem daha hızlı hem daha kolay olur hemde yer kaplamaz.Eğer tek dosya içinse tabiki. ..(box stick vs işlemci ve ram leri tellerden çok aşağıda çünkü)
Çıkarıp atamadım,çıkarsam da onu bulması uzun sürüyor. Teşekkürler

Normalde dosya yöneticisi kullanmıyorum,oradan da yüklemeyi denerim
Her uygulama sıkıştırılmış dosyaları açmak için faydalı olamayabiliyor maalesef karşılıklı transfer yapmak dışında işlevi de olmuyor. O yüzden @theperfectstrom 'un da dediği gibi mümkünse önce dışarı çıkartıp öyle göndermek ya da dosya yöneticisi ile alınan dosyayı rar dışına çıkartmak.

zip veya rardan çıkarmak için android telefonunuza zarchiver veya rar uygulamasını indirerek rar veya zip dosyalarını kolayca ayıklayabilirsiniz

Aslında Zor olmaması lazım ama...Ben Telde Solid explorer kullanıyorum.Kullanımı oldukça basit. kendisi otomatik rar yada zipleri açıyor.Bir çok dosya yöneticisi gibi.
orardan istediğim dosyayı belirtiğim klasöre çıkart diyorum işlem bu kadar basit.

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyenler

Geri