Tv Dizileri Net TV'de.. "Pazartesi Dizileri Son Bölümler" Eklendi.

Bu Cennetin çocukları çok hoş bir dizi. Ama bölümleri çok uzun geldi bana, bazen sardırıp izliyorum bazı yerleri 😂😂

Hocam, dizileri ekrana yansıtmak ya da indirmek mümkün müdür? Tv box'a mouse bağlama imkanım yok. Yani özellik olsun anlamında değil de, var da ben mi bulamadım. Telefon ekranını olduğu gibi yansıtınca çözünürlük tam oturmuyor ve takip ettiğim bir kaç dizi sizin uygulamada var ama TV de izlemek daha keyifli malum

Hocam telefondaki uygulamalarda da (atv tools, remote atv vs) mouse özelliği var / mouse olarak kullanılıyor diye biliyorum isterseniz bir kontrol edin.

Son düzenleme:
Sahtekarlar, Teşkilat ve Çarpıntı Son Bölümler Eklendi.
Ekli dosyayı görüntüle 14656Ekli dosyayı görüntüle 14657Ekli dosyayı görüntüle 14658

1757497574748

Sinetech Drive İndirme Linki
Alternatif İndirme Linki
Telegram Adresimiz
Elinize sağlık

Bu Cennetin çocukları çok hoş bir dizi. Ama bölümleri çok uzun geldi bana, bazen sardırıp izliyorum bazı yerleri 😂😂

Hocam telefondaki uygulamalarda da (atv tools, remote atv vs) mouse özelliği var / mouse olarak kullanılıyor diye biliyorum isterseniz bir kontrol edin.
Fazla dizi izlemem ama izlediğim türk dizilerinin çoğunu sararım. 2 saat 1.5 saate düşüyor ortalama :)
Teşekkürler

Merhaba uygulama güzel ama son bölümlerde görüntü kalitesi çok düşük ve kalitesini yükseltmek için görüntü kalitesi ayarı yok.
Öncelerde vardı yine aynısı gibi olursa güzel olur.

Birde sag sol okla 1 ileri geri alma olsa playerda. Çok iyi olurdu

Merhaba uygulama güzel ama son bölümlerde görüntü kalitesi çok düşük ve kalitesini yükseltmek için görüntü kalitesi ayarı yok.
Öncelerde vardı yine aynısı gibi olursa güzel olur.
Dikkatimden kaçmış, kusura bakmayın. Bundan sonrakilerde olmayacak.
Birde sag sol okla 1 ileri geri alma olsa playerda. Çok iyi olurdu
Bununla ilgili bir çalışmam olacak ama biraz zaman alacak olması. Teşekkürler

Adnan bey uygulama için teşekkür ederiz. Bein Sports 1 cam gibi gösteriyor. Umarım bugün saat 17:00 daki Galatasaray Göztepe maçında donma yaşamayız.

Uyarınız için teşekkürler, kapatılmıştır. Uygulamamızda Bein içerikleri yoktur.

Geri