- Konular
- 201
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
@ENS Hocam Bunun İçin Cihazınıza Projektivy Launcher Kurup Ayarlardan Bu Launcher İle Baslatmanız Gerek @Sinetech Hocamızın Youtube Kanalında Projektivy Launcher Kurulum Videosu Vardı.Videoyu İzleyip Aynı Şekilde Uygularsanız Bu Sorununuzu,Çözmüş Olursunuz.Yükleme yapıldığında ana ekranda uygulama gözükmüyor. Bunu çözmenin bir yolu var mı? Annem dizi izleyeceği zaman ana ekranda diye söynenip durdu. Programlarlardan diye 30 kere gösterdim. Daha ana menüden cihaz tercihlerine geçemiyor ama dizileri bilir ezbereHocam bir yolu varsa şahane olur. Yoruyor valide yeminle.
Onu biliyorum tabii de. Onu da babam beceremiyor. Ekran değişik. TV bozulmuş diye çağırmıştı. Kopmuştum gülmekten. Hocam 100 kere uygulamalı anlat yok, olmuyor. Her şeyin yaşı var diyeceğim ama yapan nasıl yapıyor. O da var. Sağolasın yine de.@ENS Hocam Bunun İçin Cihazınıza Projektivy Launcher Kurup Ayarlardan Bu Launcher İle Baslatmanız Gerek @Sinetech Hocamızın Youtube Kanalında Projektivy Launcher Kurulum Videosu Vardı.Videoyu İzleyip Aynı Şekilde Uygularsanız Bu Sorununuzu,Çözmüş Olursunuz.
Uygulama Google Play Store"de Mevcut İndirip,Kullanabilirsiniz.Saygılarımla.
Başka yolu yok şimdilik, üzgünümOnu biliyorum tabii de. Onu da babam beceremiyor. Ekran değişik. TV bozulmuş diye çağırmıştı. Kopmuştum gülmekten. Hocam 100 kere uygulamalı anlat yok, olmuyor. Her şeyin yaşı var diyeceğim ama yapan nasıl yapıyor. O da var. Sağolasın yine de.
Elinize Sağlık Adnan HocamCan Borcu ve Gönül Dağı Son Bölümler Eklendi.
Ekli dosyayı görüntüle 13674Ekli dosyayı görüntüle 13675
![]()
Sinetech Drive İndirme Linki
Alternatif İndirme Linki