dehakan7
Müdavim
- Konular
- 352
Fn tuşu ile F tuşlarından kapatmış olabilirsiniz deneyin isterseniz...leptop tvye görüntü veriyodu şimd veriymyo neden ses geliyo sace yeni tvde çalışıyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Fn tuşu ile F tuşlarından kapatmış olabilirsiniz deneyin isterseniz...leptop tvye görüntü veriyodu şimd veriymyo neden ses geliyo sace yeni tvde çalışıyo
Biraz saçma bi soru kabul ediyorum ama bi forumda tv boxun televizyonu bozduğunu okumuştum böyle birşey olabilirmi ve kullandığımız malum uygulamalardan televizyon virüs kaparmı ?
Ustam neden zarar versin zaten tv box lar olmadan önce tv hic bozulmuyordumu bence hiic bir zarari yok yada simdide kadar zararini gormedikBiraz saçma bi soru kabul ediyorum ama bi forumda tv boxun televizyonu bozduğunu okumuştum böyle birşey olabilirmi ve kullandığımız malum uygulamalardan televizyon virüs kaparmı ?