TV Box'a harici mouse bağlayınca sağ tuşa nasıl geri özelliği kazandırılır?

shaolin

Üye
Konular
1
Tv Box'a logitech mouse bağladım gayet rahat oluyor. Sadece gboard klavyede çalışmıyordu onun yerine lean keyboard yükleyince mouse orada çalıştı.
Tek sıkıntım var tamamen mouse yine yönetmek için geri dön tuşuna ihtiyaç oluyor. Sanırım android belli biri sürümden sora sağ tık olayı kalkmış.
Mouse'un sağ tuşuna geri özelliği kazandırmak için yol var mı? Kutu Next Start 4K.

Geliştirici seçenekleri aktifse , usb hata ayıklamayı kapatın çalışması lazım sağ tuşunuz

Adb tv vs.. gibi hata ayıklamaya bagımlı uygulalamalrı kullanırken tekrar aktif etmeniz gerekir.

Usb hata ayıklama kapattım ama istediğim olmadı. Sağ tuşa basınca orjinal kumandada ki geri tuşunun görevini yapsın. Yani çıkabileyim oradan bir önceki yere.

Usb hata ayıklama kapattım ama istediğim olmadı. Sağ tuşa basınca orjinal kumandada ki geri tuşunun görevini yapsın. Yani çıkabileyim oradan bir önceki yere.
Evet kapattığınızda öyle olması lazım amaç o zaten, cihazı yeniden başlatın deneyin

Yeniden başlattım. Geliştiriciyi komple kapattım. Ama sağ tuş geri yapmıyor.

Sanırım google tv olmasından kaynaklı Android tv lerde bu yöntem çözmesi gerek ..

Tuş atama uygulalamalari ile tvQuickActions yada button remapper ile sağ tuşa görev atayabilirsin. Ben mini klavyede bile o şekilde atama yapıyorum

Geri