Tv box ve iptv yüklenen cihaazlara u s b Bellekle hangi formatta ve nasıl link yüklenir

muhterem

Üye
Konular
1
Tv box ve iptv yüklenen cihaazlara u s b Bellekle hangi formatta ve nasıl link yüklenir

Çok açık ve anlaşılır değil cümleniz.

Daha net ve düzgün bir şekilde yazar mısınız?

Ne yapmak istiyorsunuz tam olarak, neyle yapacaksınız ve hangi cihaza yapacaksınız vb.

Çok açık ve anlaşılır değil cümleniz.

Daha net ve düzgün bir şekilde yazar mısınız?

Ne yapmak istiyorsunuz tam olarak, neyle yapacaksınız ve hangi cihaza yapacaksınız vb.
Ben niyet okuyayım,
m3u linklerini cihaza ( iptv oynatıcıya) kolayca eklemek için çözüm isteniyor.

Android bir telefonunuz var ve android bir box cihazda kurulu iptv oynatıcınıza kolayca telefonuzda kopyaladığınız bir linki eklemek için telefonunuz ve box cihazınızı aynı ağa bağlayarak kopyaladığınız linki telefonunuzda kurulu olan "Google TV" uygulaması üzerinden box cihanıza gönderebilirsiniz.

Ben niyet okuyayım,
m3u linklerini cihaza ( iptv oynatıcıya) kolayca eklemek için çözüm isteniyor.

Android bir telefonunuz var ve android bir box cihazda kurulu iptv oynatıcınıza kolayca telefonuzda kopyaladığınız bir linki eklemek için telefonunuz ve box cihazınızı aynı ağa bağlayarak kopyaladığınız linki telefonunuzda kurulu olan "Google TV" uygulaması üzerinden box cihanıza gönderebilirsiniz.
Niyet okumadan önce mesajı da okumak gerekiyor ama usb bellek ile kullanmak istiyorlar 😂

Şaka bir yana ben de buna benzer bir şey anladım ama yine de yapılmak istenen ile bizim anladığımız farklı olabilir çünkü tuhaf bir başlangıç ve sonuç ilişkisi var cümlede. Konu sahibi yineleyip yazarsa iyice emin olabiliriz 😃

Tv box ile iptv yüklenen cihazlar aynı fakat farklı şeylerdir , uydu alıcısına da iptv yükleyebilirsiz uzantı genelde (.cfg) dir usb yi takarsınız yolu gösterir cihaz oto yükler dosyayı , tv box tan aynı şeyi yapmasını istiyorsanız usb ye atıp yükleyeceğiniz format şekli paketlenmiş (x.m3u) dur .ekleme yapıcak arkadaşlarımız olacaktır

Ayrıca;
Cihazınızda usb bellek takılacak bir usb girişiniz varsa (tavsiye) o girişe usb mouse bağlayıp bu zahmetlere girmeden, kaynaktan cihaza dosyayı indirin yada link i kopyalayıp iptv oynatıcınıza yapıştırın gitsin.
Saygılar.

USB belleğin biçimlendirmesi fatmı fat32 mi olacak

USB belleğin biçimlendirmesi fatmı fat32 mi olacak
Üstad siz tam olarak nasıl bir cihaza yüklemek istiyorsunuz ?usb nin formatı önemli değil yazılım yüklemiyoruz sonuçta, bildiğiniz resim vs atar gibi belleğe atıp yükleyeceksiniz.

Daha açıklayıcı bilgiler verirseniz diğer arkadaşlar da yardımcı olacaktır , tv box ,android tv veya her ne kullanıyorsanız cihaz olarak marka modelini ,tam olarak yapmak istediğiniz şeyi buraya yazarsanız çözüme hızlı ulaşırsınız ..

saygılar..

Geri