TV Box Uygulama Tavsiyesi

blitzhan

Üye
Konular
1
Merhaba bir süredir box cihaz kullanıyorum kullandığım uygulamalar;

- inat
- rec
- cloudstream(repo sorunu yaşıyorum şuan)
- hdo(bugün yükledim henüz denemedim)

Sık kullandığınız uygulamalar hangisi ? Favori uygulamanız varmı ?

+ button mapper.. tuslara kısayol atarsın bırde apk tranferı ıcın ---- local send--- senın ne yapacagın azbuz bellı zaten bunlar senı ıhya eder hocam :)

Merhaba bir süredir box cihaz kullanıyorum kullandığım uygulamalar;

- inat
- rec
- cloudstream(repo sorunu yaşıyorum şuan)
- hdo(bugün yükledim henüz denemedim)

Sık kullandığınız uygulamalar hangisi ? Favori uygulamanız varmı ?
Cloudstream kraptorcs3 çalışıyor şu an. Uygulamalara gelirsek. Ayrıca Seyirturk olabilir. Vpn alternatifi ByeDPI. Dosya aktarımı için sendfiles ve atvtools. Dosya uygulaması için File manager. Mouse vb kullanım ve ana sayfada uygulama görüntüleme ile tuşlara menu atamada tvquickactions. Veya luncher olarak projectivy olabilir. Ayrıca geçen bir arkadaşımız burada paylaştı Unlinked uygulaması. Kendi, içine uygulamaları ekliyor. Oradan direkte indirebilirsiniz bir çok uygulamayı.

1.Rec 2. HDo 3.gipiktv 4 hdo
İlk çıkan yabancı filmleri dizileri HDo dan altyazılı olarak izleme imkanı var,yada gelecek olan film dizi fragmanları da dahil .
Rec film dizi olarak favorimdir
gipiktv yerel kanallar ve maçlar için
inat eskisi gibi değil ama yinede kenarda dursun .dosyalama için FileX .İPTV için önerim yok çünkü benim için gereksiz daha doğrusu bunun için uğraşmak boşuna zaman kaybı neyse sadece benim için di.

Web video caster uygulamayı bir göz at istersen ( telefondan box cihaza yayın aktarmak için )

Uygulama her iki cihazda da yüklü olup aynı wifi bağlı olmalı.

1 sansar 2 keys tv baskada yok

Merhabalar, Android Box cihazımda satın almış olduğum bir IPTV uygulaması var. Ancak ne yazık ki film ve dizi kısmında istediğim içerikleri tam olarak bulamıyorum.
Dizi ve film sitelerinde ise reklamlar nedeniyle film izlemek neredeyse imkânsız hale geliyor.
Bu sitelerde yer alan film ve dizi içeriklerini izleyebileceğim bir uygulama varsa, yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Merhabalar, Android Box cihazımda satın almış olduğum bir IPTV uygulaması var. Ancak ne yazık ki film ve dizi kısmında istediğim içerikleri tam olarak bulamıyorum.
Dizi ve film sitelerinde ise reklamlar nedeniyle film izlemek neredeyse imkânsız hale geliyor.
Bu sitelerde yer alan film ve dizi içeriklerini izleyebileceğim bir uygulama varsa, yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Film için bol kaynaklı Cloudstream ve Seyirtürk çok çok yeterli. ;)

ST

CC

Film için bol kaynaklı Cloudstream ve Seyirtürk çok çok yeterli. ;)

ST

CC
Teşekkür ederim. SeyirTURK ü kullanmayalı bayağı oldu. Cloudstream kekik akademi diye birşey kullanıyordum bir ara ama onda da güncelleme kaynaklı problemler mevcuttu.

İzleGO paylaşmıştım, arkadaşın biri başta 1 adet reklam gösteriyor diye söylenmişti bende sildim. Isteyen olursa dmden atarım yine

Geri