atakanpower
Üye
- Konular
- 2
Teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Mi Stick 4K yı bende öneriyorum herkese.İlki çok kötüydü stickin ama bunda başarmışlar.Mi box 2. Nesil cihaz ise çöp gerçekten.Bir yazılım hatası var biryerinde ama ne?Takılıyor,donuyor..Birçok apk yüklenmiyor.Ucuz bulup amazondan 3 tane almıştım sonra satarım diye zor kurtuldum 3 ündende.İlk nesil hala çok iyi ama stick 4K da onun işini fazlasıyla yapıyor.Hali hazırda 5 yılı deviren ve hala stabil çalışan 1. nesil xiaomi mi box sahibiyim. 3 ay önce ikinci bir cihaza ihtiyaç duydum ve mi box 2. nesil satın aldım. Cihaz Google TV arayüzü olduğu için hem ısınamadım hem cihaz yazılım hatalı idi kumandadan kapatıp tekrar açınca açılmıyor adaptörü çıkarıp takmak gerekiyordu. Cihazı iade edip tekrar arayışa koyuldum ve next cihazları dikkatimi çekmişti fakat inceleme videolarını araştırınca xiaomi markasına göre biraz eksik kaldığını gördüm. (aşağıda inceleme videosu ekledim, özellikle yazma okuma hızı detayı) Yaptığım araştırmalar ile tekrar xiaomi almaya karar verdim fakat bu sefer stick olanı. Avantajları birinci nesil stick cihazına göre Rami daha fazla ayrıca android sürümü daha güncel ve adaptör ihtiyacı duymadan TV USB portundan güç alabiliyor. Beni cezbetti satın aldım ve çok memnun kaldım hatta 2. nesil mi box a göre daha stabil buldum. Arayüzü de android TV gibi. Dezavantajı USB port barındırmıyor harici otg kablo satın almak gerekiyor. Benim tüm cihazlarım Bluetooth olduğu için ben önemsemedim. Ayrıca son 1 ay içerisinde mi stick 4k güvenlik güncellemesi de aldı o yüzden benim tavsiyem eğer Media Player kısmında iseniz olayın oyundur vs için kullanmayacaksanız yüksek ram ve hafızalı cihazlara ihtiyaç yok bence, xiaomi bu konuda gayet yeterli bir tercih diye düşünüyorum. Ayrıca mi stick 4k şu an amazonda kampanyalı 1650₺. Bende 3 ay önce n11 kuponları ile aynı fiyata almıştım. Benim önerim Mi stick 4kiyi forumlar.
Xiaomi Mi Box vs NextStar Android Box inceleme
Mi TV Stick 4k - 1650₺ - Amazon Prime
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Fazla yazmamışsınız. Sadece wi-fi yerine vi-fi yazmışsınız iki kereİyi akşamlar, ben Mecool Km2 Plus ve Google Chromecast 4K kullanıyorum ikisi de vi-fi olarak çok iyi. Önce Google Chromecast ı almıştım harika bir görüntü veriyor, ancak apk yüklemek için c-hub çoklayıcı ile kullanıyorum ki fare takabileyim. Fakat çok kaliteli cihaz olmasına rağmen hafızası 8 GB ve doldu. Daha sonra Mecool KM2 Plus ı aldım hem bende hem de çocuklarımda var. 16 GB hafızası şimdilik yeterli oluyor apk kurmak için. Box olduğu için modeme ethernet kablosu ile bağlı, ancak vi-fi ile aynı güçte alıyor. Birde müzik sistemlerine çok iyi ses aktarıyor. Arkadaşım tanıtırken galiba güncelleme alabiliyor demiş. Güncellemeyi yüklemek baya problemli. Başka sitelerden faydalanarak yapıla biliniyor. Ama güncelleme almamak en iyisi çünkü firmalar iyi çalışan cihazlarımızı sonunda yenisini satabilmek için güncelleme ile bozuyorlar.
Geçenlerde Sinetech kardeşimizin (kardeşim diyorum çünkü benim yaşım oldukça fazla kusura bakmasın) videosunda tanıttığı Next Start 4K Android TV Box ta hoşuma gitti, fiyat olarakta diğerlerinden oldukça aşağıda, ancak usb girişini tek gördüm. Sakıncası mouse bağlarken aynı zamanda usb den flash bellekle apk veya program yükleyemezsiniz. Birde lisans durumunu tam bilmiyorum.
İlk mesaj için fazla yazdım galiba.
dreamstar nova fazlası ile işini görür.Günaydın forumdaşlar.
Tvbox alacağım kararsız kaldım. Amacım film ve özellikle çeşitli apklardan maç izlemek. Birkaçına baktım karar veremedim. Lisanlı mı lisanssız mı diye uygulama yüklerken sorun olur mu diye lisanslılarda duraksadım. Şunlardan ne seçilir :
1.kickpi kp1
2.dreamstar nova
3.hiremco x6
4. Mecool km2 plus
Ya da aliexpresten bir öneri olabilir.
Evet tabikiLisanslı ürünlere APK yükleyenleyebiliyor mu ve yönetebiliyor mu kumandayla. Sinewix ya da inat gibi.
Ben hem Google Chromecast da hem de Mecool KM2 Plus ta gayet rahat yükleyebiliyorum.Lisanslı ürünlere APK yükleyenleyebiliyor mu ve yönetebiliyor mu kumandayla. Sinewix ya da inat gibi.
Şundan dolayı sordum bir arkadaş lisansta bu uygulamaları kumandadan yönetmek kontrol etmek zor diye yazdı bana. O zaman başka kumanda mı almak lazım bilemedim. Km2 plus .x6 ya da next bakacağm.Ben hem Google Chromecast da hem de Mecool KM2 Plus ta gayet rahat yükleyebiliyorum.
Uygulamaların bazıları fare ile daha kolay kullanılabiliyor. Genellikle kumanda her uygulamada çalışıyor, birkaçı hariç, onlarda da reklamları kapatırken fare isteyebiliyor. Bu yazdıklarım her halde tüm android cihazlar için geçerlidir.Şundan dolayı sordum bir arkadaş lisansta bu uygulamaları kumandadan yönetmek kontrol etmek zor diye yazdı bana. O zaman başka kumanda mı almak lazım bilemedim. Km2 plus .x6 ya da next bakacağm.