TV Box Önerisi Lazım

Arkadaşlar merhaba. TV stick ve box arasında kalmıştım fakat Box'ın daha performanslı çalıştığını öğrendiğim için model araştırmasına girdim. Araştırmalarım sonucunda birkaç model arasında kaldım. Ve gerçekten bilen birinin yardımına ihtiyacım var. Youtube ve diğer lisanslı şeyleri izleyeceğim. Birde I*TV, inat vs. şeyler de kullanmak istiyorum. APK vs. indirebilirim ilerleyen süreçlerde. Performans, fiyat vb. kriterleri de değerlendirerek bana mantıklı cihaz önerebilir misiniz? Ya da alt taraftaki cihazlardan alabileceğim en iyisi hangisi? Şimdiden teşekkür ederim.

Bütçem 2.000 TL

Mi Box 2. nesil 4K.
Dreamstar Nova 32 GB 4K.
Next start 4K.
Kickpi KP1 lisanslı 4K.
ben mi stick kullanıyorum 3 yıldır artık çok yavaşladı onun yerine mi box 4k almayı düşünüyorum senin bütçeye 500 daha lazım güncel de. o cihazda da kablolu network girişi yok olsa alacam. bu ara hiremco yu çok duyuyorum. ama kablo giriş olsa kesinlikle mi box alırdım.

Arkadaşlar selam, konu sahibi olarak aldığım cihazı söyleme vakti geldi sanırım. Nova 4K cihazını aldım. İlk günden beri o kadar memnunum ki, bir sorun olduğunda ulaşabileceğiniz destek hattı vs. mevcut ve ilgili davranıyorlar. Kasma, donma vb. sorunlarla da karşılaşmadım.

Arkadaşlar merhaba. TV stick ve box arasında kalmıştım fakat Box'ın daha performanslı çalıştığını öğrendiğim için model araştırmasına girdim. Araştırmalarım sonucunda birkaç model arasında kaldım. Ve gerçekten bilen birinin yardımına ihtiyacım var. Youtube ve diğer lisanslı şeyleri izleyeceğim. Birde I*TV, inat vs. şeyler de kullanmak istiyorum. APK vs. indirebilirim ilerleyen süreçlerde. Performans, fiyat vb. kriterleri de değerlendirerek bana mantıklı cihaz önerebilir misiniz? Ya da alt taraftaki cihazlardan alabileceğim en iyisi hangisi? Şimdiden teşekkür ederim.

Bütçem 2.000 TL

Mi Box 2. nesil 4K.
Dreamstar Nova 32 GB 4K.
Next start 4K.
Kickpi KP1 lisanslı 4K.
Next box 4k kullaniyorum memnunum.acmadigi uygulama yok. Bir tek cinemahd ve smarttube uygulamasinda kasti

Son düzenleme:
bu cihazlar hemen hemen aynı işi görür ben botech wzone çok memnunum burada bakacağın unsurlar mi box 2 nesil ethernet girişi varmı 1 nesil sadece wifi den bağlanıyordu type c tuner ile uydu yayını seyredebilirsin harici numaratik kumanda botech için satılıyor orjinal lisans alırken bunlar ne işime yarayacak deme gün geliyor pişman oluyorsun sonuçta bir kere alınıyor birde yukarıda yazıldığı gibi a101 de 1400 tl ise valla bildiğim bütün 101 leri gezerim saygılar :)))

ben mi stick kullanıyorum 3 yıldır artık çok yavaşladı onun yerine mi box 4k almayı düşünüyorum senin bütçeye 500 daha lazım güncel de. o cihazda da kablolu network girişi yok olsa alacam. bu ara hiremco yu çok duyuyorum. ama kablo giriş olsa kesinlikle mi box alırdım.
Forumda bir next cihaz vardıya ucuz,onu alın ethernet şartsa,fiyatıda uygundu.Depolama,ram hepsi iyi.Ama xiaomi 2. nesil almayın.

Güzel bı cihaz almışsın hayırlı olsun arkadaşlar TV box olarak ne alırsanız alın Amlogic marka işlemcisi olan cihaz tercih edin sorun yaşamazsınız bahsettiğiniz kaliteli lisanslı cihazların çoğu bu marka işlemciyi kullanıyor hafızanin büyüklüğüne değil kullandığı işlemciye bakın

peki bunlardan hangisi tavsiye edersiniz

Homatics Box R 4K Plus 4 GB Ram / 32 GB Android Tv Box​

Mi Box S 4K Android TV Box (2. Nesil)​

Dreamstar Nova 4K Lisanslı Android TV Box yani bunu çok sattırmaya çalışıyolar gibi geldi bana bu ara nedense​

Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box (2. Nesil) bilindik cihaz​

Homatics Box R 4K Plus 4 GB Ram / 32 GB Android Tv Box gereksiz pahalı​

yani benim bu konuda fikrim şu lisanslı bir 4 k cihaz olan her cihaz alınabilir ben şuan amazondan next alırdım fiyat performans cihazı sanırım 9 taksit de oluyor arkadaşım stick olanı aldı 2.cihaz olarak pratik diye ama box olan alınır

homatics alıp ip ve bilindik uyg kurucaksan aşırı gereksiz olur ps oyun vs oyun için kullanıcaksan o zaman belkı alınır ama bence gereksiz

xiaomi ye gelince yani işlemcisi next den farklı ama hafıza next den az piyasada en bılındık cihaz ama next ile arasında 600 tl fılan fark var degmez

tüm cihazların çalışması ve bozulması da şans işi neticede hepsi google arayuzu olan android 12 cihazlar

homatics yeni bir sinema sistemli ürününü tanıtım yapıyor satışa sunacaklar, fiyat bilgisi henüz yok ama en yeni işlemcili ve sistem dolby atmos dtx hdr vs. herşeyi tanıyan dijital medya lisansı netflix var

Dreamstar Nova 4K Lisanslı Android TV Box yani bunu çok sattırmaya çalışıyolar gibi geldi bana bu ara nedense​

Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box (2. Nesil) bilindik cihaz​

Homatics Box R 4K Plus 4 GB Ram / 32 GB Android Tv Box gereksiz pahalı​

yani benim bu konuda fikrim şu lisanslı bir 4 k cihaz olan her cihaz alınabilir ben şuan amazondan next alırdım fiyat performans cihazı sanırım 9 taksit de oluyor arkadaşım stick olanı aldı 2.cihaz olarak pratik diye ama box olan alınır

homatics alıp ip ve bilindik uyg kurucaksan aşırı gereksiz olur ps oyun vs oyun için kullanıcaksan o zaman belkı alınır ama bence gereksiz

xiaomi ye gelince yani işlemcisi next den farklı ama hafıza next den az piyasada en bılındık cihaz ama next ile arasında 600 tl fılan fark var degmez

tüm cihazların çalışması ve bozulması da şans işi neticede hepsi google arayuzu olan android 12 cihazlar
teşekkür edrim ilginiz için

Vay bee.. Kimse Hiremco X6 Pro'dan bahsetmemiş bile🤣 tavsiye için Yorum yapmıyorum, yıllardır Android box kullanıcısıyım, Yukarıdaki sayılan birçok cihazı veya benzerini kullandım, cihazdan çok memnunum ki Neredeyse bir yıldır cihaz değiştirme gereksinimi duymuyorum

Vay bee.. Kimse Hiremco X6 Pro'dan bahsetmemiş bile🤣 tavsiye için Yorum yapmıyorum, yıllardır Android box kullanıcısıyım, Yukarıdaki sayılan birçok cihazı veya benzerini kullandım, cihazdan çok memnunum ki Neredeyse bir yıldır cihaz değiştirme gereksinimi duymuyorum
Yaptık üstad yapdık ilk sayfalarda (y);)

Çoğu yakın rakamlarda da olsa sonuç itibariyle bütçe meselesi zamanında Mibox 1. nesil aldım ve yıllardır da onu kullanıyorum bir sıkıntı görmedim. Aynı şeyin laciverdi hepsi.

Dostlar bende wzone 4k var harici tuner bağladım canlıtv de güzel ses normal ama oradan uygulama açtığımda misal youtube vb.ses çok az çıkıyor cihazi yeniden başlatmak gerekiyor düzelmesi için ama uyudya giris çıkış yaparsam aynı sorun tekrarlanıyor ses ayarlarından çözemedim bilgisi çözümü olan varmi yardımcı olursanız sevinirim.

Dostlar bende wzone 4k var harici tuner bağladım canlıtv de güzel ses normal ama oradan uygulama açtığımda misal youtube vb.ses çok az çıkıyor cihazi yeniden başlatmak gerekiyor düzelmesi için ama uyudya giris çıkış yaparsam aynı sorun tekrarlanıyor ses ayarlarından çözemedim bilgisi çözümü olan varmi yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba,
bildiğim bir konu değil ama şikayetvar sitesinde aynı durumdan bahseden çokça ileti var. Genel olarak Live TV sonrası oluyormuş. Oradan çıksanız da ses kontrol ayarları onda takılı kaldığından sorun yaşatıyormuş. Çok uzun zaman önce bununla ilgili yazılım hazırlayacaklarını sorunun farkında olduklarını yazmış destek ekibi ama sizdeki soruna göre hala çözememiş olabilirler.

Bir kişiye verdikleri yanıtta: Ekran ve Ses ayarlarından HDMI CECC, Volume Control ayarını kapatıp tekrar açmasını o şekilde düzeleceğini yazmışlar. Ama kişi karşılık vermediği için çözüm olmuş mudur olmamış mıdır bilemiyorum.

Bazı yerlerde Android 12 güncellemesi sonrası bu sorunun başladığı yazılmış.

Oraya da bir bakın isterseniz, belki aynı sorunu olup çözümü bulan vardır ya da yukarıda yazdığım çözümdür.

Screenshot 2024 12 12 04 07 00 90 4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76

Son düzenleme:
Bu markanın başka bir modeli içinde internetten kopma sorunları yaşayan bir arkadaşım vardı, kablo ile bağlanıyordu stabil bir internet için, çözüm bulamamıştı servisi , öyle aklımda kalmış üzücü :(

Konuyu görüntüleyenler

Geri