TV Box Önerisi Lazım

TV Box yerine şundan sipariş verdim. Tv Box içeren Projeksiyon. Bir aksilik olmazsa pazartesi elime ulaşacak. Tv ekranlarının küçük geldiği bu dönemde bütçe varsa değerlendirilebilir. 🙂

• 【HY350 Akıllı Projektör】HY350 projektör, görünüm ve performans da dahil olmak üzere HY300 projektör ve HY320 projektörü temel alan bir yükseltmedir. HY350 projektör Android 11.0 Sistemine sahiptir. 2 GB + 64 GB ROM depolama alanıyla donatılmış olup YouTube ve diğer uygulamalardan film, gösteri, canlı spor ve müzik akışı gerçekleştirebilir. Eşitlik %80'den %88'e çıkarıldı ve Bluetooth ve kızılötesi sesli uzaktan kumandayla kontrol edilebiliyor.
  • 💟【1080P Full HD Yerel ve Otomatik Çarpıklık Düzeltmesi】Yüksek çözünürlüklü 1080P Full HD Yerel ve 4K destekli bu HY350 projektör, etkileyici görüntü kalitesine, 300Lux (ANSI) iyi parlaklığa, canlı renklere ve 2000:1 kontrast oranına sahiptir. Bu sizin için iyi bir resim sunabilir. Bu projektör, otomatik trapezoid düzeltme ve uzaktan kumandalı elektrik odaklama özelliği sunarak trapezoidal görüntüyü doğru oranlar ve açılarla kolayca ayarlamanıza yardımcı olabilir.
  • 💡【Android 11.0 Sistem Akıllı Projektör 】 Bu dış mekan ve iç mekan projektörü, sorunsuz ve hızlı akıllı telefon senkronizasyonu için 5G/2.4G çift bantlı WiFi 6 ve Bluetooth 5.0'a sahiptir ve yüksek kaliteli ve hızlı oyun ve video akışına olanak tanır. Ayrıca aynı ekran işlevine sahiptir ve Airplay ve Miracast'ı destekler.
  • 💟【150" Dev Ekran Desteği】 Optimum projeksiyon mesafesi 120-400 cm'dir, 40" ila 150" arasındaki ekranlarda net bir görüntü sağlayabilir. Oturma odanızda, aile odanızda ve oturma odanızda gerçekten büyük bir görüntü üretebilir. Evinizin diğer alanları.
  • 💡【30000 Saat Lamba Ömrü 】Projektör, sıkı kalite kontrolüne sahip yüksek kaliteli bir LED ışık kaynağı kullanır ve ışık kaynağının ömrü, geleneksel ampul projektörlerinden daha uzundur, Lamba ömrü 30000 saatten fazladır. Bu TV projektörü, önceden gelir -Netflix, Youtube, Google Play vb. ile yüklenir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: V58
Canlarım söylediğiniz cihazların çoğu 2.000 üstünde. Dreamstar alacaktım fakat dolby desteği yokmuş sanırım. Ek olarak dreamstar'da yenileme hızının bazı formatlarda 30fps olduğunu okudum. Cidden şu işi iyi bilen ve gerçekten bana yardımcı olabilecek biri Dreamstar ve Nexstar 4k arasında tercih yapmama yardım edebilir mi? Günlerdir kararsız kaldım, çıkamıyorum işin içinden :D

TV Box yerine şundan sipariş verdim. Tv Box içeren Projeksiyon. Bir aksilik olmazsa pazartesi elime ulaşacak. Tv ekranlarının küçük geldiği bu dönemde bütçe varsa değerlendirilebilir. 🙂

Ekli dosyayı görüntüle 26

• 【HY350 Akıllı Projektör】HY350 projektör, görünüm ve performans da dahil olmak üzere HY300 projektör ve HY320 projektörü temel alan bir yükseltmedir. HY350 projektör Android 11.0 Sistemine sahiptir. 2 GB + 64 GB ROM depolama alanıyla donatılmış olup YouTube ve diğer uygulamalardan film, gösteri, canlı spor ve müzik akışı gerçekleştirebilir. Eşitlik %80'den %88'e çıkarıldı ve Bluetooth ve kızılötesi sesli uzaktan kumandayla kontrol edilebiliyor.
  • 💟【1080P Full HD Yerel ve Otomatik Çarpıklık Düzeltmesi】Yüksek çözünürlüklü 1080P Full HD Yerel ve 4K destekli bu HY350 projektör, etkileyici görüntü kalitesine, 300Lux (ANSI) iyi parlaklığa, canlı renklere ve 2000:1 kontrast oranına sahiptir. Bu sizin için iyi bir resim sunabilir. Bu projektör, otomatik trapezoid düzeltme ve uzaktan kumandalı elektrik odaklama özelliği sunarak trapezoidal görüntüyü doğru oranlar ve açılarla kolayca ayarlamanıza yardımcı olabilir.
  • 💡【Android 11.0 Sistem Akıllı Projektör 】 Bu dış mekan ve iç mekan projektörü, sorunsuz ve hızlı akıllı telefon senkronizasyonu için 5G/2.4G çift bantlı WiFi 6 ve Bluetooth 5.0'a sahiptir ve yüksek kaliteli ve hızlı oyun ve video akışına olanak tanır. Ayrıca aynı ekran işlevine sahiptir ve Airplay ve Miracast'ı destekler.
  • 💟【150" Dev Ekran Desteği】 Optimum projeksiyon mesafesi 120-400 cm'dir, 40" ila 150" arasındaki ekranlarda net bir görüntü sağlayabilir. Oturma odanızda, aile odanızda ve oturma odanızda gerçekten büyük bir görüntü üretebilir. Evinizin diğer alanları.
  • 💡【30000 Saat Lamba Ömrü 】Projektör, sıkı kalite kontrolüne sahip yüksek kaliteli bir LED ışık kaynağı kullanır ve ışık kaynağının ömrü, geleneksel ampul projektörlerinden daha uzundur, Lamba ömrü 30000 saatten fazladır. Bu TV projektörü, önceden gelir -Netflix, Youtube, Google Play vb. ile yüklenir.
Ben de epey araştırmıştım. Ortamın iyi karanlık olmadı gerek. Gündüz izlenmez

Ben de epey araştırmıştım. Ortamın iyi karanlık olmadı gerek. Gündüz izlenmez
Evet gündüz izlemek keyif vermez 🙂 Ekstra ps5 xbox gibi konsollar bağlanması, iptv izleyebilmek büyük ekranda epey cazip kılıyor. Hobi odamız biraz karanlık o yüzden cezbetti. Bende epey araştırdım. 😆

Merhabalar ben 3 yıl alpsmart as565-x3 kullandım gayet güzeldi arıza yaptı sürekli açılıp kapanıyor iyi araştırıp Homatics Box R 4K Plus (4 GB / 32 GB) kullanıyorum çok memnunum tek sıkıntım dosya yöneticisinde driver bağlanamıyorum bütün uygulamalarda denedim ama olmadı.

kesinlikle tavsiye edecegim ve asla pisman olunmayacak cihaz hometics box r 4k plus

güzel yürekli kardeşim cihazın iyisi kötüsü yok üç yüz beş yüz e de cihaz yok en ölü cihaz 2000 tl den başlıyor ha ucuz cihaz alacağım dersen üç beş ay kullanır sin verim alamaz sin bağlantı çekim sorunu donma yaşar sin ama kafam rahat olsun memnun kalayım diyorsan ram 4 den aşağı cihaz bakma internet de satılan cihazlar da işini görür sanal market ler de seçenek çok marka önemli değil işlemci ram önemli.. seçenek içinde seç beğen.. marka takıntı si olmasın.. hepsi cin işi çin işi yerli üretim yok..

Arkadaşlar merhaba. TV stick ve box arasında kalmıştım fakat Box'ın daha performanslı çalıştığını öğrendiğim için model araştırmasına girdim. Araştırmalarım sonucunda birkaç model arasında kaldım. Ve gerçekten bilen birinin yardımına ihtiyacım var. Youtube ve diğer lisanslı şeyleri izleyeceğim. Birde I*TV, inat vs. şeyler de kullanmak istiyorum. APK vs. indirebilirim ilerleyen süreçlerde. Performans, fiyat vb. kriterleri de değerlendirerek bana mantıklı cihaz önerebilir misiniz? Ya da alt taraftaki cihazlardan alabileceğim en iyisi hangisi? Şimdiden teşekkür ederim.

Bütçem 2.000 TL

Mi Box 2. nesil 4K.
Dreamstar Nova 32 GB 4K.
Next start 4K.
Kickpi KP1 lisanslı 4K.
10 yıldır android box kullanıyorum.Birçok kişıye alıp kurulum yaptım.Evde Nvidia Shield,mi 1. nesil,mi 2.nesil,sony tv dahili,firestick 4K ve mi stick 4K var.En mükemmeli Nvidia tabiki ama size mi stick 4 K öneririm.Box cihazı hiç aratmıyor.1 nesil stick ile alakası yok cihazın.2 gb ram var ve ısınma sorununuda halletmişler.Taşıması pratik.Bluetoothlu air mause aldığınızda yanına at cebine heryere götür.Benim en sevdigim cihaz o.Çantamda gezdiriyorum sürekli.

Arkadaşlar merhaba. TV stick ve box arasında kalmıştım fakat Box'ın daha performanslı çalıştığını öğrendiğim için model araştırmasına girdim. Araştırmalarım sonucunda birkaç model arasında kaldım. Ve gerçekten bilen birinin yardımına ihtiyacım var. Youtube ve diğer lisanslı şeyleri izleyeceğim. Birde I*TV, inat vs. şeyler de kullanmak istiyorum. APK vs. indirebilirim ilerleyen süreçlerde. Performans, fiyat vb. kriterleri de değerlendirerek bana mantıklı cihaz önerebilir misiniz? Ya da alt taraftaki cihazlardan alabileceğim en iyisi hangisi? Şimdiden teşekkür ederim.

Bütçem 2.000 TL

Mi Box 2. nesil 4K.
Dreamstar Nova 32 GB 4K.
Next start 4K.
Kickpi KP1 lisanslı 4K.
Vontar X4 Amlogic S905X4 4gb Ram 64gb hafıza Android 11 çift kumanda kumandanın birisi Air kumanda
2750 tl ye bırakırım kargo size ait

Mi box 2. Nesil 4K Kullanıyorum uzun zaman oldu. Apk yüklenmesi en büyük avantajlarından biri. Platformların lisansları da mevcut. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. şu an fiyatı 2000 TL bandında daha iyisi var mı bilmiyorum ama ben evde projeksiyon cihazımda kullanıyorum memnunum. inceleme videoları YouTube’da var almadan önce inceleme videolarını izleyip beğendin marka modellere bak mutlaka. Klavye ve mause bağlayarak çok rahat bir şekilde kullanabilirsin. Uzun yıllar boyunca da güncelleme alabileceğini düşünüyorum. En önemlisi de bu bence.

Son düzenleme:
Ugoos SK1 tavsiye ederim iyi cihaz, inceleme videoları var izleyin lütfen.

Ekli dosyayı görüntüle 26

Dostlar cihaz geldi. Tam fiyat performans ürünü. Öncesinde projeksiyon deneyimi olmayanlara şiddetle tavsiye ediyorum. :)

20241008 235212

Bütçesi olanlara.. Değerlendirilebilir.​

Herkese merhaba.Sony tv im ara ara şişip yavaşladığı için tv box arayışındayım.İnternette aramadığım bakmadığım yorum kalmadı gibi :) Gördüğüm kadarıyla hemen hemen herkesin birleştiği cihaz Homatics box r 4k adlı cihaz.Benim merak ettiğim ve sizlerden öğrenmek istediğim şu.Bu cihaz gerçekten bu fiyat eder mi?4500 ile 5500 arası değişiyor fiyatı.Mesela mi box 2. nesili de herkes övmüş,hatta homatics ile 2 katı fiyat farkı var.Ama kafamı karıştıran Mi box 2gb ram homatics ise 4gb ram.İşlemci farkını tam bilemiyorum.Sizce homatics boxa bu parayı versem uzun süre beni takılmadan zorlamadan götürür mü yani değer mi?Yoksa Mi box 2. nesil de zorlanmadan işimi görür mü?

Herkese merhaba.Sony tv im ara ara şişip yavaşladığı için tv box arayışındayım.İnternette aramadığım bakmadığım yorum kalmadı gibi :) Gördüğüm kadarıyla hemen hemen herkesin birleştiği cihaz Homatics box r 4k adlı cihaz.Benim merak ettiğim ve sizlerden öğrenmek istediğim şu.Bu cihaz gerçekten bu fiyat eder mi?4500 ile 5500 arası değişiyor fiyatı.Mesela mi box 2. nesili de herkes övmüş,hatta homatics ile 2 katı fiyat farkı var.Ama kafamı karıştıran Mi box 2gb ram homatics ise 4gb ram.İşlemci farkını tam bilemiyorum.Sizce homatics boxa bu parayı versem uzun süre beni takılmadan zorlamadan götürür mü yani değer mi?Yoksa Mi box 2. nesil de zorlanmadan işimi görür mü?
Ben de bir kullanıcı gözüyle söyleyeyim, Mi Box 2. nesil ile hem videolar çekiyorum hem de hem salonda başka bir 2. nesil cihazım daha var, bir çok arkadaşıma da aldırdım kullanıyorlar, sadece içerik izlemek isteyen birisi için daha fazla ödemenin nasıl bir artısı var bilemiyorum. Hatta kanalı takip edenler bilir çok uzun süre Next Playbox ile videolar çektim, onda da hiç bir sorun yaşamamıştım.

Bu cihazların marketinde oyun kısmı da yeterince güçlü değil, olur da ileride oyun çeşidi de artarsa o zaman daha güçlü cihaz gerekebilir.

Bu arada Netflix lisansı çok önemli değilse
bu tarz bir mini pc ile çok daha fazlasına sahip olabilirsiniz (Android + Windows).

Bütçesi olanlara.. Değerlendirilebilir.​
Bu konuyu defalarca Sinetech Youtube kanalında işledik zaten, tamamen reklam ve satış amaçlı bu video yerine, kendi kanalımızdan videolar paylaşmanızı tercih ederim.

Ayrıca bu videodaki ürünlerden çok daha hızlısı Amazon'da çok daha uygun fiyata satılıyor, takip ederek kupon vs. ile daha ucuza da alınabilir.

Ben de bir kullanıcı gözüyle söyleyeyim, Mi Box 2. nesil ile hem videolar çekiyorum hem de hem salonda başka bir 2. nesil cihazım daha var, bir çok arkadaşıma da aldırdım kullanıyorlar, sadece içerik izlemek isteyen birisi için daha fazla ödemenin nasıl bir artısı var bilemiyorum. Hatta kanalı takip edenler bilir çok uzun süre Next Playbox ile videolar çektim, onda da hiç bir sorun yaşamamıştım.

Bu cihazların marketinde oyun kısmı da yeterince güçlü değil, olur da ileride oyun çeşidi de artarsa o zaman daha güçlü cihaz gerekebilir.

Bu arada Netflix lisansı çok önemli değilse
bu tarz bir mini pc ile çok daha fazlasına sahip olabilirsiniz (Android + Windows).
Dostum açıklamaların için çok teşekkür ederim.Şu anda mini pc den ziyade işimi görecek bir tv box arayışındayım.Oyun benim için hiç önemli değil.Ben hızlıca takılmadan amazaon netflix youtube araında gidip geleyim izleyeyim istiyorum.Bu arada seni youtubeda tesadüfen keşfettim ve oradan da forum siteni öğrendim.Hem youtube kanalına abone oldum hem de forum sitene oldum.Başarılarının devamını dilerim ve forum da hayırlı olsun.
Peki bir şey daha sormak istiyorum.Mi box ta ethernet yok yani kablosuz bağlanılıyor.Ama homaticste ethernet var.Bu durum bağlantı stabilitesi için çok önemli birşey mi sık sık kesilme oluyor mu mi box 2 de?Ethernetli usb hublar varmış ama onlarda da aşırı ısınma sorunu oluyor diye duydum sen ne dersin?

Konuyu görüntüleyenler

Geri