TV Box Önerisi Lazım

bende kasma yok ama gunceleme gelince memnunsanız .Guncellemeyin.Yeni birşeyler geliyor ama ya ram yada romdan alan çalabiliyor.Buda kastırabiliyor.Ben mibox2 guncellemedim gayet akıcı.Mistick 4k yazıyorum.gunceledim az ram yemeye basladı.youtube kanalında ADB apk ile gereksiz cihazı şişiren şeyleri silebilirsiniz

magcubik almistim 1850tl ye almanya menseili cihaz orjinal cikti netfilix felan sorunsuz 1080p izleniyo tum cakma cihazlarda izleyemezsin playstoru otomatik kendi guncellyor 4gb ram 128 gc hafizasi var

magcubik almistim 1850tl ye almanya menseili cihaz orjinal cikti netfilix felan sorunsuz 1080p izleniyo tum cakma cihazlarda izleyemezsin playstoru otomatik kendi guncellyor 4gb ram 128 gc hafizasi var
Çok iyi fiyata almışsın androit box mu projecsiyon mu aldığın

Arkadaşlar Her TV BOX' kendine göre artıları ve eksileri var. Ben adı markası belli olmayan bir tv box aldım yurt dışından . fiyatı da çok düşük inanın ben 2 senedir kullanıyorum çok memnunum.
Siz sadece onu bildiğiniz için iyidir.Tv box zaten çok iyi birşey smarta göre.Çin malı çok cihaz aldım bende.İyiside çıktı,çöp olanıda.Netflix lisansı sorun hep o cihazlarda.Evde salonda Nvidia Shild 2017 game edision var.Onu gören kullandığının box olduğuna inanamaz.Mükemmel görüntü kalitesi ve akıcılık var.O zaten apayrı bir cihaz.Ama bütçe istiyor biraz.Playstation 4 le takas yapıp almıştım.Belki 250-300 cihaz alıp satmışımdır tek öne çıkan mi box.Fiyatı çok iyi,kaliteli,herşeyi kolay.
bende kasma yok ama gunceleme gelince memnunsanız .Guncellemeyin.Yeni birşeyler geliyor ama ya ram yada romdan alan çalabiliyor.Buda kastırabiliyor.Ben mibox2 guncellemedim gayet akıcı.Mistick 4k yazıyorum.gunceledim az ram yemeye basladı.youtube kanalında ADB apk ile gereksiz cihazı şişiren şeyleri silebilirsiniz

3 cihazın sonuncusunuda dün 1700 e verdim birine kurtuldum mi box 2.nesiden.Google tv herşeyiyle sorun.Android gibi görünüyor ama değil iste.Bir sürü kısıtlama.Amazon fire stickte android ama oda kullanımı çok zor bir cihaz.

Dün gezerken gördüm instagramda mezatgo sayfasında mi stick 4k 1050TL mi box s 2.th ise 1250TL
cihazlar teşhir ürünü. Alışveriş yapmadım hiç.box alıcak arkadaşlar bi göz atabilir...

Siz sadece onu bildiğiniz için iyidir.Tv box zaten çok iyi birşey smarta göre.Çin malı çok cihaz aldım bende.İyiside çıktı,çöp olanıda.Netflix lisansı sorun hep o cihazlarda.Evde salonda Nvidia Shild 2017 game edision var.Onu gören kullandığının box olduğuna inanamaz.Mükemmel görüntü kalitesi ve akıcılık var.O zaten apayrı bir cihaz.Ama bütçe istiyor biraz.Playstation 4 le takas yapıp almıştım.Belki 250-300 cihaz alıp satmışımdır tek öne çıkan mi box.Fiyatı çok iyi,kaliteli,herşeyi kolay.

3 cihazın sonuncusunuda dün 1700 e verdim birine kurtuldum mi box 2.nesiden.Google tv herşeyiyle sorun.Android gibi görünüyor ama değil iste.Bir sürü kısıtlama.Amazon fire stickte android ama oda kullanımı çok zor bir cihaz.

olabilir guncellemedim 2 nesili zaten..ama yeni şeyleri alacak olan gogle tv.

Hocam alacaksanız yüksek ram ve rom olsun ki uzun yıllar kullanın Hiremco veya Mecool olabilir

herkez bir şeyler tavsiye ediyor ne alacağımızı şaşırdık

Çok fazla kafanızı karıştırmayın derim. Mi Box 2. nesil 4K tüm isteklerinize fazlası ile cevap verecektir. Sony televizyonum son zamanlarda teklemeye başlamıştı. Televizyonu değiştirme durumuna kadar geldim. İyikide televizyonu satmamışım. Mi Box 2. nesil 4K aldım tüm sorunlarım çözüldüğü gibi televizyonu geri kazandım. Dediğim gibi fazla düşünmeyin hangisine yakınsanız onu alın yoksa hiçbirini alamazsınız :)

herkez bir şeyler tavsiye ediyor ne alacağımızı şaşırdık
hepsi kulanılır.sadece netflix vb .. uyeliğin varsa tvbox mibox vb lazım yoksa normal mobil uygun fiyatlı boxlarda uyar sorun olmaz.mibox alırsanız dunyada kulanıcısı çok cihaz için programlar,çözumleri çok birde gunceleme verir.

Arkadaşlar merhaba. TV stick ve box arasında kalmıştım fakat Box'ın daha performanslı çalıştığını öğrendiğim için model araştırmasına girdim. Araştırmalarım sonucunda birkaç model arasında kaldım. Ve gerçekten bilen birinin yardımına ihtiyacım var. Youtube ve diğer lisanslı şeyleri izleyeceğim. Birde I*TV, inat vs. şeyler de kullanmak istiyorum. APK vs. indirebilirim ilerleyen süreçlerde. Performans, fiyat vb. kriterleri de değerlendirerek bana mantıklı cihaz önerebilir misiniz? Ya da alt taraftaki cihazlardan alabileceğim en iyisi hangisi? Şimdiden teşekkür ederim.

Bütçem 2.000 TL

Mi Box 2. nesil 4K.
Dreamstar Nova 32 GB 4K.
Next start 4K.
Kickpi KP1 lisanslı 4K.
Ben hem Mi Box 1.nesil hemde 2.nesil kullandım. İyi ve kaliteli cihazlar, ancak Depolama alanı nedeniyle değiştirdim. Hiremco x6 pro kullanıyorum Bir yıldır ve koltuğuma yaslanıp izliyorum.
.

neye karar verdik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kafamız iyice karıştı

Konuyu görüntüleyenler

Geri