danceflare
Üye
- Konular
- 7
Aktüel indirimdemi şuanKesinlikle botech wzone a101 de lndirimde arat bul al hangi mağazada varsa piyasadan 500 TL aşağıda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Aktüel indirimdemi şuanKesinlikle botech wzone a101 de lndirimde arat bul al hangi mağazada varsa piyasadan 500 TL aşağıda
5 Ekim'de yazılmış yaptığınız alıntı...Aktüel indirimdemi şuan
Selam aynı sorun bende vardı çözümünü buldum kumandadan ayarlara basın gelen menüden cihaz tercihlerine ok ekran ve ses ok en altta gelişmiş ses ayarları ok en altta biçimleri seçin ok en altta passthough ok hepsi bu.Dostlar bende wzone 4k var harici tuner bağladım canlıtv de güzel ses normal ama oradan uygulama açtığımda misal youtube vb.ses çok az çıkıyor cihazi yeniden başlatmak gerekiyor düzelmesi için ama uyudya giris çıkış yaparsam aynı sorun tekrarlanıyor ses ayarlarından çözemedim bilgisi çözümü olan varmi yardımcı olursanız sevinirim.
Hayırlı olsunNetx start 4k aldim![]()
mantıklı bir hareket cihaz işi biraz şans işi fiyat performans cihazı şuan bende alsam onu alırdım yurt içinde fiyatına göre oyun vs oynamıycaksan ki oynarsın o da sorun değil de yuksek paraya çıkmaya gerek yok 1500 de 4500 de aynı ınatı ızlıyor onun inadı senın ınadından daha inatçı değilNetx start 4k aldim![]()
Oyun derken retro oyunlarmı oynaniyor bunda.klavye mause yada kol ilemi oluyormantıklı bir hareket cihaz işi biraz şans işi fiyat performans cihazı şuan bende alsam onu alırdım yurt içinde fiyatına göre oyun vs oynamıycaksan ki oynarsın o da sorun değil de yuksek paraya çıkmaya gerek yok 1500 de 4500 de aynı ınatı ızlıyor onun inadı senın ınadından daha inatçı değil![]()
aynen bende everestin klavyesi var mouse ıle onu bağladım kol da takabilirsin ben en pratik olduğu için happychick uygulamasını kullanıyorum yukle oyna direk içinden fınal fıght caddilac dnsrs mario vs fılan street fıghter mortal kombatOyun derken retro oyunlarmı oynaniyor bunda.klavye mause yada kol ilemi oluyor