tv box hakında yardım

KasVa43

Üye
Konular
1
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. TV alacağım ama içinde GOOGLE TV olan bir tv mi almak mantıklı yoksa düz tv alıp TV BOX ile kullanmak mı ?

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. TV alacağım ama içinde GOOGLE TV olan bir tv mi almak mantıklı yoksa düz tv alıp TV BOX ile kullanmak mı ?
Fiyatları araştır hocam özelliklerine de bak ona göre alabilirsin, evde 1 den fazla televizyon olacaksa eğer ve mrvcut ise diğerinde de android yoksa tabi ki tv box fakat yalnızca 1 tane kullanacaksanız dediğim gibi fiyat araştırması mantıklı ona göre aksiyon alabilirsiniz

Google TV'ler lisansları dahil olduğu için pahalıdır. Özellikle son zamanlarda. Paneli güzel olan, şasesi alüminyum olan bir tv alırsanız TV de uyguna gelir. TV Box içinde makul lisanslı ya yada lisansız bir cihazla işiniz on numara görülür ama hep dediğimiz gibi bütçe nedir? Almayı planladığınız ürün ve kafanızdaki fiyat nedir? Netleştirdi isenizz marka model nedir?

Google TV'lerin işlemcileri iyi değil, uygulamalar için geniş depolama alanları yok ve RAM'leri az. Benim tavsiyem, işletim sistemine değil, televizyonun kalitesine odaklanmanız. Google TV/ Android Box kutusuyla zaten Tv uzaktan kumandasını kullanarak açıp kapatabiliyorsunuz.

Google TV gibi lisanslı bir cihaz satın alın; uzun vadeli güncellemeleri olacaktır.

En kaliteli tvler samsung ve lg samsung tizenos lg webos işletim sistemi kullanıyor bu iki markanın tv sini alıp yanında bir tv box alırsan tadından yenmez. Ha dersinki ben sadece temel lisanslı uygulamaları kullanıyorum ekstra 3. Taraf uygulamalar yüklemiyorum bu işletim sistemleri de sana yeter ama bu grupta olduğuna göre daha fazlasını istiyorsun

Son düzenleme:
En kaliteli tvler samsung ve lg samsung tizenos lg webos işletim sistemi kullanıyor bu iki markanın tv sini alıp yanında bir tv box alırsan tadından yenmez. Ha dersinki ben sadece temel lisanslı uygulamaları kullanıyorum ekstra 3. Taraf uygulamalar yüklemiyorum bu işletim sistemleri de sana yeter ama bu grupta olduğuna göre daha fazlasını istiyorsun
Şahsen lg eskiden iyiydi fakat şuan pek önermem bizzat kullandım, samsung' u bilmiyorum sadece beyaz eşya da denemek için samsung marka mikrodalga fırın aldım ondan da hiç memnun kalmadık hatta şunu söyleyim bosch bulaşık makinası aldım daha 1-2 ay oldu geldi yan sacı incecik baktım maalesef made in türkiye dedim yani Türkiye de üretilen herşey den uzak durulması lazım maalesef biliyosunuz hile hurda üç kağat maalesef hep bizimkilerde.

Şahsen lg eskiden iyiydi fakat şuan pek önermem bizzat kullandım, samsung' u bilmiyorum sadece beyaz eşya da denemek için samsung marka mikrodalga fırın aldım ondan da hiç memnun kalmadık hatta şunu söyleyim bosch bulaşık makinası aldım daha 1-2 ay oldu geldi yan sacı incecik baktım maalesef made in türkiye dedim yani Türkiye de üretilen herşey den uzak durulması lazım maalesef biliyosunuz hile hurda üç kağat maalesef hep bizimkilerde.
Hocam bütün markalar bu iki markanın ürettiği ekran panellerini kullanıyor ayrıca üretim süreçlerinin bir standardı var sonrasında kalite kontrol yapılıp geçmeyenler satışa sunulmuyor bu her markada olan bir şey

Geri