TV Box Cihazlarınızda Kullandığınız En İyi İptv Oynatıcısı Hangisi ?

TV Box Cihazlarınızda Kullandığınız En İyi İptv Oynatıcısı Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    56
Konular
1
Arkadaşlar denediğim ve bazı özelliklerini beğenmediğim uygulamalar oldu. Yeni uygulamaları da denemek istiyorum. Sizin görüşlerinizi de merak ediyorum. Burada yazdıklarım dışında farklı uygulamalar da önerebilirsiniz. Ücretli ya da ücretsiz uygulamalar olabilir.

android tv de kullaniyorsan

wstro player
iptv extrema
iptvultimate player loder

Tivimate i çok övüyorlar. Ama ben free olmasından dolayı xciptv dedim :)
Arkadaşlar denediğim ve bazı özelliklerini beğenmediğim uygulamalar oldu. Yeni uygulamaları da denemek istiyorum. Sizin görüşlerinizi de merak ediyorum. Burada yazdıklarım dışında farklı uygulamalar da önerebilirsiniz. Ücretli ya da ücretsiz uygulamalar olabilir.

Tam sürüm olarak (mod) Televizo kullanıyorum. İsteyebileceğim tüm düzenlemeler bu şekilde aktif olduğu ve ayarlar menüsünde olduğu için başka bir uygulama kullanmayı tercih etmiyorum.

Daha önce denemediysen burada tam sürümü var. uzun zamandır kullanıyorum oldukça fazla özellikleri olan, kullanımı çok rahat güzel bir uygulama.

Sinetech Forumun Açılışına Özel TiviMate Premium IPTV Player

Dosyayı indirdim ama

Rar Password sinetech yazıyorum ayrıca kopyala yapıştır yaptım şifre yanlış diyor kabul etmiyor bilginize

Arkadaşlar bence en iyi uygulama m3u player listede yer verilmemiş ama ben bir deneyin diyorum. Tek eksik tarafı ayarlarda çok fazla özellikler ayarlanmiyor.

@Yavuz link verebilir misin bakalım ?

Google Play dan indirebilirsiniz m3u player yazarak aratın

wstro player
iptv extrema

wstro player
iptv extrema
İptv ultimate player çok iyiymiş👍Modlusu yok para verdim ama değdi.Yeni liste gelince istemediğin grupları atıp tertemiz liste haline getirmek çok kolay.Ayrıca diğerlerinde açmayan listeleride açtı.Görselliğide çok iyi.169 lira verdim,istesem iadede oluyor para ama uğraşamam artık diğerleriyle,hepsini sildim.Mac girişide var,daha ne olsun?Hemde düzenleyici👍

Geri