tunerli cihazını da kullandım ama bu kmmodelleri süper zaten 4gb ram 64 rom amlogic işlemci bambaşka.mecool gerçekten lider cihazlardan biri. alibabadan uygun fiyatla getirmiştik bir çok arkadaşla
tunerli cihazını da kullandım ama bu kmmodelleri süper zaten 4gb ram 64 rom amlogic işlemci bambaşka.mecool gerçekten lider cihazlardan biri. alibabadan uygun fiyatla getirmiştik bir çok arkadaşla
gerçekten öyle kusursuz performansı var.tunerli cihazını da kullandım ama bu kmmodelleri süper zaten 4gb ram 64 rom amlogic işlemci bambaşka.
Mi box 3.nesil, tabiki androidTV BOX almak istiyorum, android mi yoksa linux tabanlı bir cihaz mı alayım, Kararsız kaldım, Androidlerde lisansız olanlarda sorun yaşanıyormuş doğru
Hocam atomu parçalayacak değil ya kullandığımız 3-4 tane uygulama var zaten bence sürekli kullanımda olduğu için 2 yıl içinde değiştirmek gerekiyor öyle alalım evladiyelik kullanalım olacağını zannetmiyorumHocam ne için kullanacağınıza bağlı, lisanssızlarda sorun çıkıyormuş demek de cihazlara haksızlık,
Eğer uydu da kullanacaksanız linux yada tunerli bir android box tercih edebilirsiniz.
Lisanslı Dreamstar Nova 2 aldım Raw yayınlarda titreme sorunu yaşıyorum
Diğer Tv de 6 yıllık LİSANSSIZ Dreamstar A4 kullanıyorum Raw yayınlar sorunsuz
Cihazda sadece tivimate ve youtube kullanıyorum o nedenle lisanslı cihazla işim olmuyor
Ama siz Netflix gibi Amazon gibi beIN Connect gibi yada TV+ gibi uygulamalar kullanacaksanız LİSANSLI cihaz alın
Size nacizane tavsiyem hangi cihazı alırsanız alın RAM en az 4gb olsun
2gb yeter diyenlere inanmayın 6 yıllık android box tecrübem ile söylüyorum
En az 4gb ram olmalı
Ethernet girişi olmalı
Saygıl