Tv Box 'a m3u yükleme

muhtasar

Üye
Konular
2
Nova tv box satın aldım. Ücretsiz sandığım Televizio apk.yı indirdim. (başka bedava oynatıcı varmı bilmiyorum)
Televizioya veya başkasına m3u link adresini nasıl kolay yazabilirim. Yani elle yazsam çok uzun sürer ve hatalı yazma çok olacak.
Bunun kısa yoldan yapılma durumu varmıdır.

zank remote android box a yükle cep telefonunada yükle. Cepten zank remote uygulamasıyla kopyala tv den iptv uygulamasına yapıştırın çok kolay yazmayla uğraşmıyorsunuz

Bana göre en kolay yolu
1-Bi tane ucuz kablosuz mouse al
2-Tv Box ayarlarından Mouse'yi Bluetooth aracılığı ile Tv Box'a bağla/tanıt
3-kullanmak istediğin m3u linklerini Not defterine kaydet
4-Bu NOT defterini Flash diske kopyala
5-Tv Box'ta dosya tarayıcısında bu not defterini aç istediğin linki KOPYALA ve kullandığın IPTV Playerde ilgili yere YAPIŞTIR
En mükemmel yolu bu şu anda biraz karışık gelebilir ama en kolay sağlam ve hızlı yol bu
bi öğrenir alışırsan bana dua edersin
Nova tv box satın aldım. Ücretsiz sandığım Televizio apk.yı indirdim. (başka bedava oynatıcı varmı bilmiyorum)
Televizioya veya başkasına m3u link adresini nasıl kolay yazabilirim. Yani elle yazsam çok uzun sürer ve hatalı yazma çok olacak.

"İbo player Pro 3.8 Full Free Download" olarak Net'te aratın Ben 160 Civarında Pro IPTV Player denedim kullandım beni bir tek bu memnun etti tabiki karar sizin Menusu süper kanal geçişleri JET hızında

Bana göre en kolay yolu
1-Bi tane ucuz kablosuz mouse al
2-Tv Box ayarlarından Mouse'yi Bluetooth aracılığı ile Tv Box'a bağla/tanıt
3-kullanmak istediğin m3u linklerini Not defterine kaydet
4-Bu NOT defterini Flash diske kopyala
5-Tv Box'ta dosya tarayıcısında bu not defterini aç istediğin linki KOPYALA ve kullandığın IPTV Playerde ilgili yere YAPIŞTIR
En mükemmel yolu bu şu anda biraz karışık gelebilir ama en kolay sağlam ve hızlı yol bu
bi öğrenir alışırsan bana dua edersin
Bunlara. Hic gererk yok google tv player linki yerine googlke tv den yapstir kaydet

İptv indir,ucretsiz olani,mavi amblemli,yapimci rus,yaninda correa var,2sini indir,tek acilacak,guzel bir uygulama

Geri