Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
ben turkvod 5 yildir üyeyim 5 yildir da cüzzi miktarda yillik bir ücret ödüyorum tüm dünya kanallarini 4k kalitesinde seyrediyorum üyelere ayriyeten exra bir kisitlama görmedim. ücret ödemediysen normal üyeler yararlanamiyor. cözüm yolu üyelerden biri hesabini paylasirsa cözüm yolu bu sekilde olur ilerleyen zaman icerisinde paylasilan hesap fark edilirse iptal edilir.Farklı uygulamaları ücretli idi fakat apk üzerinden 3 gündür izleme yapamıyorum. Üyelere özel diyor. Çözüm yolu varmı?
dostum bu turkvod üyeliğini nereden alıyon nette öyle bir web siteleri yok yada ben bulamadım sen biliyosan paylaşırmısın.ben turkvod 5 yildir üyeyim 5 yildir da cüzzi miktarda yillik bir ücret ödüyorum tüm dünya kanallarini 4k kalitesinde seyrediyorum üyelere ayriyeten exra bir kisitlama görmedim. ücret ödemediysen normal üyeler yararlanamiyor. cözüm yolu üyelerden biri hesabini paylasirsa cözüm yolu bu sekilde olur ilerleyen zaman icerisinde paylasilan hesap fark edilirse iptal edilir.
forum kurallarina etik olmayacagi icin özelden link atiyorumdostum bu turkvod üyeliğini nereden alıyon nette öyle bir web siteleri yok yada ben bulamadım sen biliyosan paylaşırmısın.
Url ekle bölümünden paylaşabilirsiniz. Herkes yararlansınforum kurallarina etik olmayacagi icin özelden link atiyorum
Bankada link atarmısın tşklerforum kurallarina etik olmayacagi icin özelden link atiyorum
Selam hocam, bana da link atabilir misin?forum kurallarina etik olmayacagi icin özelden link atiyorum
ben cok uzun yillar sahsima ait site calistirdigim icin ve site forum kurallari mevcuttur acik kaynak site forum link ul orta paylasmak normalinde yasaktir burda cogu arkadaslar istek de bulunmuslar link uzantisini gömülü paylasiyorum..........Url ekle bölümünden paylaşabilirsiniz. Herkes yararlansın