Türktelekom magnet

kenan0303

Paylaşımcı
Konular
40
Merhaba arkadaşlar köyde yaşıyorum alt yapı olmadığı için Türk Telekom magnet kullanıyorum aylık 1250 lira ve sadece 10 mb alabiliyorum.bildiğiniz tak çalıştır internet magnet benzeri internetlet sağlayıcıları var mı

hat tak kullan diye modem duymuştum cıhazı da var bende ama işe yarar mı tam olarak bilmiyorum yarar sa sana göndere bilirim cihaza bakmam lazım

Turkcell superbox bakabilirsin

türkcell tasinabilir kücük modemi var.

Taşınabilir İnternet | SUPERBOX GO MW70VK​

sim kartini tak istedigin yerde kullan. senin sorunun bununla da hallolacagini sanmam . türkiye de kirsal kesimlerde net vericileri hizi da cok düsük.

Duyduğum kadarı ile bağlı olduğunuz ilce telekom'a gidip durumunuzu anlatıyorsunuz
Yaşadığınız yer köy ise minimum 100 imza toplayıp dilekce vererek bölgenize altyapı isteyebiliyorsunuz
kem küm ederlerse Ankara'da ki merkez'e de dilekce göndererek bu sorunla uğraşabilirsiniz.
16mbps verirler ama hic yoktan iyidir

Merhaba arkadaşlar köyde yaşıyorum alt yapı olmadığı için Türk Telekom magnet kullanıyorum aylık 1250 lira ve sadece 10 mb alabiliyorum.bildiğiniz tak çalıştır internet magnet benzeri internetlet sağlayıcıları var mı
ortalama ayda kaç gb harcıyorsun

Ortalama 500 sadece ben değil altlı üstlü 7 kişi bağlanıyoruz çocuklarla beraber 7 kişi

Türkcell süperbox daha pahalı birde kotalı
Müşteri hizmetlerinde arkadaşım çalışıyor ve yanlış hatırlamıyorsam superboxlarda da sınırsız olan tarife vardı hâlâ var mı bilmiyorum fiyatı ve kota durumu hakkında bilgi alır buradan haber verebilirim.

Türkcell süperbox daha pahalı birde kotalı
Sınırsız kaldırılmış. 500 gb her şey dahil 1500 tl.
1000 gb her şey dahil 2500 tl. Müşteri hizmetlerini arayarak daha detaylı bilgide alabilirsiniz. Kampanya varsa indirim uygulanır. Fiyatlarda belki oynama olabilir belki daha yukarı veya daha aşağı olabilir. Arkadaşım hatırladığı kadarıyla söyledi. Bilginiz olsun hocam.

Ben sınırsız magnet 1250 tl ye kullanıyorun ama sadece 10 mb hız var :(

Geri