Türksat Kablonet Bedava TV Box Veriyor! 4 GB RAM'li

Benim aldığım güncel bilgiye göre apk+ yüklenmiyor eski cihaza ok ama şu anda malesef yüklenmiyor birde kablo ile bağla izle değil cihaza internet gerekli ben gibi çok download yapan veya bölgesel hız düşüklüğü olan 25 vs bu cihaz mantıksız gibi en büyük sorun ise apk kısıtlaması malum

4K desteği var mı diye baktım sitesinden, var görünüyor.

"Ürün Adı: 4K Android TV Set Üstü Cihazı
Model Adı: KF1500"

Benim aldığım güncel bilgiye göre apk+ yüklenmiyor eski cihaza ok ama şu anda malesef yüklenmiyor birde kablo ile bağla izle değil cihaza internet gerekli ben gibi çok download yapan veya bölgesel hız düşüklüğü olan 25 vs bu cihaz mantıksız gibi en büyük sorun ise apk kısıtlaması malum
APK yükleniyor buna bir sorun yok.

apk kısıtlama yok siz hangi cihazdan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama kablonetin verdiği malum cıhazda söylediğiniz geçerli değil

4K desteği var mı diye baktım sitesinden, var görünüyor.

"Ürün Adı: 4K Android TV Set Üstü Cihazı
Model Adı: KF1500"
4k Netflix amazon vs L1 lisans +dolby vs stabil çalışan bir cihaz dediğim gibi 2 eksik var cihazda geliştirici seçenekleri ve aux

Aradım aldım cihazı üstad, 3-5 gün içinde yollayacaklar. Geldiğinde görüşlerimi yazarım artık. @isimbulamajim reise de teşekkür ederiz beni ateşlediği için :) Kaç gündür sallıyordum.
@tekkan reis ben 10 yıldır kablonet abonesiyim elimde eski nesil CI girişi olan cihazı duruyor ama kiralık değil kendi cihazım bende başvurursam eski nesil cihazı alıyorlar mı yoksa senin cihaz gelsin bakalım bende arayayım kablotv yi

@tekkan reis ben 10 yıldır kablonet abonesiyim elimde eski nesil CI girişi olan cihazı duruyor ama kiralık değil kendi cihazım bende başvurursam eski nesil cihazı alıyorlar mı yoksa senin cihaz gelsin bakalım bende arayayım kablotv yi
O eski cihazlar biz de kalıyor reis, değişim ya da iade durumu yok. Tv box gelsin geniş bilgi vereceğim.

Geri