Türksat Kablonet Bedava TV Box Veriyor! 4 GB RAM'li

isimbulamajim

Paylaşımcı
Konular
121
Türksat, Türksat Kablonet kullanan kişilere bedava TV Box veriyor. Birde sağlam bir TV Box. Donanımı çok iyi. Çabuk koşun.

Amaç reklam değildir, bulan kişiye saygısızlık olmasın diye başka forumun bağlantısını koyuyorum. Sadece bakın geçin.

Türksat, Türksat Kablonet kullanan kişilere bedava TV Box veriyor. Birde sağlam bir TV Box. Donanımı çok iyi. Çabuk koşun.

Amaç reklam değildir, bulan kişiye saygısızlık olmasın diye başka forumun bağlantısını koyuyorum. Sadece bakın geçin.
Kaç gündür müşteri hizmetlerini arayıp göndermelerini isteyeceğim, unutuyorum. Ama şöyle bir durum var, ben de bulunan cihaza ben kira bedeli ödemiyorum. 8-10 sene olduğu için cihaz şu an benim. Yani bu tv boxu aldığımda faturaya ek 35 tl yansıyacak gibi duruyor.

Kaç gündür müşteri hizmetlerini arayıp göndermelerini isteyeceğim, unutuyorum. Ama şöyle bir durum var ben de bulunan cihaza ben kira bedeli ödemiyorum. 8-10 sene olduğu için cihaz şu an benim. Yani bu tv boxu aldığımda faturaya ek 35 tl yansıyacak gibi duruyor.
Netflix daha pahalı hiç önemli değil. Ayda 35 TL'ye mis gibi TV Box veriyorlar.

Bendeki cihazı bir kenara koymuştum.CI kart kullandığım için.bende bi talepte bulunayım🙂teşekkürler bilgi için.

Kaç gündür müşteri hizmetlerini arayıp göndermelerini isteyeceğim, unutuyorum. Ama şöyle bir durum var, ben de bulunan cihaza ben kira bedeli ödemiyorum. 8-10 sene olduğu için cihaz şu an benim. Yani bu tv boxu aldığımda faturaya ek 35 tl yansıyacak gibi duruyor.
35 TL her ay enflasyonda eriyecek zaten. Yıl sonuna 3,5 lira gibi düşün. Dandik olsa dış plastik kutusunu kullanır modifiye yaparsın. :) Al geç.

35 TL her ay enflasyonda eriyecek zaten. Yıl sonuna 3,5 lira gibi düşün. Dandik olsa dış plastik kutusunu kullanır modifiye yaparsın. :) Al geç.
Aradım aldım cihazı üstad, 3-5 gün içinde yollayacaklar. Geldiğinde görüşlerimi yazarım artık. @isimbulamajim reise de teşekkür ederiz beni ateşlediği için :) Kaç gündür sallıyordum.

Aradım aldım cihazı üstad, 3-5 gün içinde yollayacaklar. Geldiğinde görüşlerimi yazarım artık. @isimbulamajim reise de teşekkür ederiz beni ateşlediği için :) Kaç gündür sallıyordum.

Sadece cihaz ücretimi alacaklar acaba sordunuzmu.kafama takıldı şimdi."tv heryerde"için ayrıca ücret alıyorlar diye biliyorum.eğer mecbur değilse bende cihazı verip alayım.

Üste yazdığım üzere halihazırda boş boş duran uydu cihazını tekrar sordum ondan kira bedeli alınmadığını, cihazın benim olduğunu söyledi müşteri hizmetleri.
Faturaya 35 tl eklediler. Yani cihaz bedava değil belirtelim. :) Kimin için avantajlı onu yazalım.

Eğer kablonet e yeni üye iseniz, kablo tv yayınları için size verilen cihaz veya cihazlardan kira bedeli alınıyorsa, düşünmeden değişim yapın.

Ama.!! sonrasında kablo tv yayınlarından olur musunuz bilemem. Aldığınız tv boxta ''tv her yerde '' aboneliği almazsanız kablo tv yayınlarını izleyemezsiniz sanırım. Bunun için de aylık ücret ödemeniz gerekebilir.

Eski aboneyim yanlız cihazı kullanmıyorum.ücretini ödüyorum🙂anladığım kadarıyla tv heryerde aboneliği mecbur değil.verdikleri cihaza apk kurma kısıtlaması yok diye biliyorum.en azından kendimiz sizler ve diğer arkadaşların verdiği linkler veya apk'larla işimizi görüyoruz.verdikleri cihaza kurar izleriz diye düşündüm.teşekkürler✋🙂

Sadece cihaz ücretimi alacaklar acaba sordunuzmu.kafama takıldı şimdi."tv heryerde"için ayrıca ücret alıyorlar diye biliyorum.eğer mecbur değilse bende cihazı verip alayım.
Cihazı getirip kurulum yapacaklarını söylediler. Neyin kurulumunu yapacaklar, yaparken zoraki bir şey dayatacaklar mı, geldiklerin de anlarız. Belki de ücretini ödediğim kablo tv paketim tv boxa tanımlanmış olarak gelecek. Bilemiyorum.

Turkcell in TvBox ı var internet aboneliği ile ek pakette gelen ama YouTube içinde yüklü sadece ekstra bir uygulama yüklemenize izin vermiyor o yüzden MiBox almıştım. Bence ekstra uygulama yüklenemiyor ise kurumların verdiği box ların pek bir albenisi yok.

Turkcell in TvBox ı var internet aboneliği ile ek pakette gelen ama YouTube içinde yüklü sadece ekstra bir uygulama yüklemenize izin vermiyor o yüzden MiBox almıştım. Bence ekstra uygulama yüklenemiyor ise kurumların verdiği box ların pek bir albenisi yok.
Buna APK sorunsuz bir şekilde yüklenebiliyor ve kısıtlama yok. İleride ne olur bilemem.

@Sinetech Hocamızı etiketlemeyi unutmayalım.

YouTube'da çoğunlukla box tarzı cihazlarla ilgili içerik üreten bilindik bir kanal cihazı tanıtmıştı. Yanlış hatırlamıyorsam dışarıdan APK yükleme engeli olmadığını ve cihazı beklediğinden hızlı bulduğunu dile getiriyordu.

Cihaz kiralama açısından şöyle bir başımdan geçeni paylaşmak istiyorum.

2 Tane kablo TV aboneliğim var. Ben Kablo TV'ye internet için abone olmuştum. Babamlar için olduğum abonelikte modemi bana satmışlar, kendi evim için olan abonelikte modemi kiralamışlar. Bunu öğrendiğimde aradan en azından aynı modemden 1-2, belki 3 tane alacak kadar zaman geçmişti ki kendimi acayip enayi gibi hissetmiştim. Ve fark etmesem abonelik devam ettiği sürece bence gereksiz bir ödeme yapmaya devam edecektim. Ben de bunun üzerine modemi iade edip sahibinden çok temiz, çok uygun fiyata docsis 3.0 modem aldım. Şimdi kafam rahat, kendimi enayi gibi hissetmiyorum 😀

Ayrıca evde TV hiç izlenmiyor. İhtiyacımız olan herşeyi Mibox ile hallediyorum. O zaman Kablo TV için analog cihaza da ücret ödemek gereksiz göründü gözüme. Kullandığım uygulamalarda TV yayınlarındaki aksaklıklar çok umrumda olmuyordu, ama eve gelen büyükler/misafir filan için en azından stabil izleyebilecekleri TV yayını olsun diye TV Heryerde ye geçtim. Bu TV Box'ı kiralayarak veriyoruz dediler, bu sefer yer mi Anadolu çocuğu 😊 yok kalsın dedim. Şimdi ihtiyacım olunca TV Heryerde uygulamasını Mibox'tan kullanıyorum ama kullanıcı deneyimi açısından hiç memnun değilim. Aynı anda 2 farklı cihazda kullanılamıyor. Farklı abonelik tipi var mı web sitesinde göremedim diye hatırlıyorum, açıkçası çok kullanmıyorum diye çok ta umursamadım ama en azından 2 farklı cihaz kullanımına izin verse iyi olurdu. Ayrıca umarım Tivimate gibi akıcı bir deneyim sunacak şekilde geliştirilir.

Sadede gelirsem eğer uzun yıllar aboneliğinizi devam ettirme durumunda iseniz yerinizde olsam istediğim TV box ı alırım. Aslında ben her şekilde kendi istediğim cihazı alırım, mal benim olur düşüncesiyle ama arkadaşların yorumlarını okuyunca kiralama da mantıklı geldi zira 10 yıl kiralasan 4 bin küsür, hadi taahhüt yenileme zamlarıyla filan 5-6 bin küsur filan olsun. Bu enflasyon rakamlarıyla gayet uygun duruyor.

Geri