TurkNet Fiber Türk Telekom Altyapısındaki Değişiklik Hk.

ByChilavert

Paylaşımcı
Konular
17
Merhaba

2023 yılından beri TurkNet kullanıyorum. 1 yıla yakındır Fiber100 paketini kullanmaya başladım. Çağrı merkezi yada sitesinden defalarca destek kaydı oluşturmama rağmen 1000 Mbps internet hızını sözleşme gereği veremiyeceklerini belirttiler 12.12.2025 tarihi itibari ile uygulama üzerinden 1000 Mbps'ye geçebileceğim bildirimini alınca direk destek kaydı oluşturup çağrı merkezi ile görüşme yaparak faturama ek 200 tl karşılığında 1000 Mbps kullanmaya başladım.
* Kullanmakta olduğum modem 1000 Mbps hızı desteklemediği için Wifi 6 destekli modem ile ücretsiz olarak değişim yapılacak.
* 12 Aylık peşin ödeme yapılan durumlarda bakiyenizdeki tutar bitene kadar ödeme yapılmayacak. Bakiye bittikten sonra yürürlükteki tarife fiyatı ne kadar ise o tutara ek 200 tl ödeme eklenerek fatura edilecektir.
* Güncel Tarife Fiyatı 699,90 TL + Ek 200 TL ile ödemeye devam edilecek. Türk Telekom'un 1000 Mbps fiyatı 1000-1200 TL arasında değişmektedir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    29.8 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    15.4 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    73.9 KB · Görüntüleme: 10
reis biz hic basvurmadan 2 yil oldu galiba adamalr fiber modemi alip geldiler abi 1000 mps hiza gectik dediler fiyat ne dedim ayni şuan 525 tl oduyom eski kullanici oldugumuzdan tahut felan yok bizde

Gigafiber olayında dediğin doğru olabilir ama Türk Telekom altyapısıjnda sözleşme gereği maksimum100 Mbps verebiliyoruz dediler İllere ve bölgelere göre değişiklik olabilir. Uzun zamandır bu işlemin yapılması için müşteri hizmetleri ile görüşüyordum.

bulunduğum yerde atlantis net diye bir firma var adsl çok kötü olduğu için işyerine bi denemek için aldım kurulum modem dahil aylık 500 TL. 1gb net veriyor gayet memnunum olsa evede alırım

Artvin'de Türk Telekom harici diğer operatörler maalesef ki 1000 Mbps veremiyor. Atlantis ilede görüştüm onlarda aynı cevabı verdi.

Geri