Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ben de 1-2 ay oldu geçeli ama bir sorun yaşamadım henüz IP TV kullanımında.Gibirnet IPTV konusunda sıkıntılı çünkü ipnolarin hepsi yurtdışı gibirnet kullanıyordum sırf bu yüzden Vodafone geçtim binaya kendi altyapısını çektiler 200mgbyt paket kabloluda 195-198 altına düşmüyor kablosuz en uzak odada 115 in altına düşmüyor fiyat olarak 304tl aylık ödüyorum
Binada 6 daire var vodafoncular kendileri gelip evsahibine altyapı çekelim mi diye sormuşlar evsahibi benim cebimden para cikmayacaksa çekin demiş binada sadece ben kullanıyorum diğer 2daire TTNET kullanıyor 50mb 500 ödüyorlar şaka gibi millet o kadar uğraşıyor altyapı için bize adamlar kendileri gelip çektiler bina müstakil burada aile apartmanıBen de 1-2 ay oldu geçeli ama bir sorun yaşamadım henüz IP TV kullanımında.
Ne tür sıkıntı çıkıyor mesela ?
Vodafone Fiberi 304 e veriyorsa çok iyiymiş, altyapı/fiberi nasıl getirttiniz ?
Çünkü getirmek için site olması lazım sanırım yada çok kullanıcılı bir apartman olmalı.