Türkiye'de teknoloji kullanımında en büyük sorun sizce nedir/nelerdir?

En büyük sorun sizce nedir?

• İnternet altyapısı & hız sorunları

Oy: 13 65.0%
  • Fiyatlar, zamlar ve yüksek maliyetler

Oy: 17 85.0%
  • Yazılım/lisans ve abonelik zorunlulukları

Oy: 5 25.0%
  • Donanım ömrü/çabuk eskime olayları

Oy: 3 15.0%
  • Yasaklar/kısıtlamalar ve erişim problemleri

Oy: 8 40.0%
  • Diğer (Mutlaka yorumlarda belirtin)

Oy: 3 15.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Alıp 10 sene kullanıyorsa alsın kullansın. Alıp değişiyorsa o sorun
6s cihazım var. Eşim 5 sene kullandı ben 5 sene kullandım :)
Geçen sene realme10 a geçtim. Düz giriş orta sınıf android. Arada 6s e dönüyorum suya düşürdüm maalesef realme i. Sanırım hakkını verdik Apple ürünün. .

He şimdi 40-50 verip alırmıyız . İşimiz olmaz. Geçen cmf phone taksitle satıldı bi alsam mı dedim sonra vazgeçtim. Giriş modeller şu an gayet yeterli.

Ben de sizin gibiyim hocam. 3GS cihazım vardı, bozulana kadar kullandım. 6S aldım ondan sonra 8 sene kullandım. O gidince de Samsung'a geçtim. O da S21FE. Gayet memnunum, 3 senedir kullanıyorum.

Ama şu anda öyle büyük bütçe ayırmak bayağı zorlaştı dediğiniz gibi.

M²'ye düşen influencer sayısı bizde daha fazla, ondandır hocam ahahhahahahha.
Yok hocam o kadar basit değil. Aynı tanıtım şekli dünyada hat sahfada şekilde kullanılıyor. Zaten bu pazarlama şekline geçme şeklinin temel mimarı Samsung'ların kızı oluyor. Tezi bile bunun üzerine kadının. Kaç yıl önce dijital pazarlama konusunda tez yazmış kadın. Kendisi diyor. "Bu sadece bizim ve diğer üreticilerin pazarlama kaleminden harcamamızı düşürmemize sebep oldu. Dünyada konvansiyonel medya eski gücünde değil. Bu da bizim işimize geliyor açıkçası ama araştırmalarımda gördüm ki tüketim bilinci olan ülkelerde istediğiniz kadar pazarlama bütçesi ayırın eğer ihtiyaçları yoksa o ülkede satış yapamıyorsunuz. Bunu tecrübe ettik." Bir de ekliyor. Eğer kartlı ödeme sistemini gündelik hayatına entegre etmiş bir ülke varsa oraya yoğunluk veririz. Nakit alışkanlığı süren ülkelerde satış yapmak çok daha zor.

Yani mesele her zaman zihin. Zihne hükmeden sana da alacağına da hükmediyor. Temel mantık bu.

İnternet altyapısı & hız sorunları
Fiyatlar, zamlar ve yüksek maliyetler

Geri