TÜRKİYE SÜPER LİGİ 26/27 Şampiyonu Kim Olur?

TÜRKİYE SÜPER LİGİ 26/27 Şampiyonu Kim Olur?

• Galatasaray

Oy: 22 44.0%
  • Fenerbahçe

Oy: 12 24.0%
  • Beşiktaş

Oy: 10 20.0%
  • Trabzonspor

Oy: 5 10.0%
  • Diğer (Yorumda belirtiniz)

Oy: 1 2.0%

• Kullanılan toplam oy
    50
Gönlüm tabi ki Trabzonspordan yana :)

Dünkü oyunla fener zor
Yine galatasaray şampiyon olur

Galatasaray inşallah 5 sene üst üste şampiyonluğu yaşayacak :)

Ben bu sene Beşiktaş olacağını düşünüyorum

Galatasaray ve Beşiktaş arasında geçecek gibi ama Galatasaray 2 adım daha önde

Görünen oki fener yine Galatasaray'ın Kötü Başladığı Sezonda Kendi İç Catismalariyla Şampiyonluğu Verecek 😅

Ben oynanan oyuna bakarım şu an görünen Beşiktaş ama uzun vadede şampiyon Galatasaray

Sözüm galatasaraydan dışarı. (FB,BJK ve TS için)Avrupa Ligi bir tarafta, Türkiye Ligi diğer tarafta… “İkisini de götürürüz abi” diye diye iki tarafa birden koşarsan, sonunda ikisinden de olursun. Bir bakarsın Avrupa gitmiş, lig gitmiş. Elde sadece “İkisini de alacaktık” hikâyesi kalmış.

Beşiktaş Bu sezon futbol olarak GSnin üzerinde iki takım derbilerinde galibiyet çıkaran takım ligi alır.

Beşiktaş Bu sezon futbol olarak GSnin üzerinde iki takım derbilerinde galibiyet çıkaran takım ligi alır.
Üzerinde derken BJK tipik kontra takımı. Koş koş, geçiş oyunu, sürekli rakip savunmanın arkasına koşu… Bakalım bu koş koş futbolunu ağustosun başından mayısın sonuna kadar, hem Avrupa Ligi'nde hem Türkiye Ligi'nde kaç maç sürdürebilecekler.Agbadou nun sakarlığı yeter. Orkun kaç maç daha öyle koşabilecek Diyarbakır maçına bile çıkamayabilir

Galatasaray tüm olumsuzluklara rağmen şampiyon olur yine. Tek ciddi rakip Beşiktaş ama o da hem avrupa hem ligi beraber götüremez.

Geri