Türkiye Legal M3u URL - Daha fazla kanal eklenecek

DiziVix

Üye
Konular
4
Merhabalar forumda birkaç arkadaşın paylaştığı m3u listeleri vardı hepsini alıp kiminden logoları alıp, kiminden kanalları alıp düzenleyip bir liste haline getirdim.

Arkadaşların kim olduğunu unuttum, emeklerine sağlık 🌹

Özellikle değiştirme ihtiyacı duyduğum nokta, bazı mobil playerler ID=2 gibi uzantılı URL leri kabul etmemektedir .m3u veya .M3u8 gibi uzantıları kabul etmektedir, liste ona göre güncellendi.

Ayrıca limit falan da yok cloudflare gibi 100.000 limitli değildir , sınırsız sağlam liste.

Listeye güncelleme yapacağım, çalışmayan kanallar olabilir onları güncelleyeceğiz olmayan kanallar eklenecek.

Keyifli izlemeler 🫵

Son Güncelleme : 19 Ekim 2025
M3U URL :

Son düzenleme:
Merhabalar forumda birkaç arkadaşın paylaştığı m3u listeleri vardı hepsini alıp kiminden logoları alıp, kiminden kanalları alıp düzenleyip bir liste haline getirdim.

Ayrıca limit falan da yok cloudflare gibi 100.000 limitli değildir , sınırsız sağlam liste.

Listeye güncelleme yapacağım, çalışmayan kanallar olabilir onları güncelleyeceğiz olmayan kanallar eklenecek.

İyi izlemeler 🫵

M3U URL :
Senden rica etsem link üzerine güncelliği bilinmesi acısından tarih koyarmısınız en azından indiren güncelliğini bilsin

Emeğine sağlık

Çok teşekkürler hocam , yarın bilgisayara geçince çalışmayan bütün kanallarda düzeltilecek.
Forumda Bu Listeyi İlk @hpgdisco Kardeşimiz Yapmıştı.
Uyanık Tv m3u Diye. Suan Calısmıyor Sanım m3u Url"si
Aynı Yerden Cekmissiniz Herhalde BirKac Kanal Baktım Gayet Guzel Calısıyor.Surekliligi Olur İnsallah.

Forumda Bu Listeyi İlk @hpgdisco Kardeşimiz Yapmıştı.
Uyanık Tv m3u Diye. Suan Calısmıyor Sanım m3u Url"si
Aynı Yerden Cekmissiniz Herhalde BirKac Kanal Baktım Gayet Guzel Calısıyor.Surekliligi Olur İnsallah.
Aslinda çalışıyor abi ben sana verdim diye hatırlıyorum şuan GoldVOD içinde de uyanik tv kanalları var.

Özellikle değiştirme ihtiyacı duyduğum nokta, bazı mobil playerler ID=2 gibi uzantılı URL leri kabul etmemektedir .m3u veya .M3u8 gibi uzantıları kabul etmektedir, liste ona göre güncellendi.

Keyifli izlemeler 🫵

M3U URL :
Teşekkür ederim anlayışın için çalışmaların devamı dileğiyle kolay gelsin

Kanal düzenleme zor iştir programla kontrol edilse bile sonuçta çalışmayanları bulup yeniden güncellemek . Burada önemli olan bulunan veya kendi çalışması doğrultusunda listenin var olması değil asıl önemli olan listede olan kanalların devamlılığı . Forumda bir şey dikkatimi çekti sen herhalde listeyi başka yerden aldı gibi burada listenin başka yerden alınması önemli değil atıl olan listenin güncellenip işlev kazanması bu sebepten dolayı bey efendiyi canı gönülden tebrik ediyorum. Kanal düzenleme işlerinin nasıl yapıldığını zorluğunu bilen biri olarak kendisine başarılar dili yorum hevesiniz hırsınız devam etsin kolay iş değil.🫁🌹🌹

Keyifli izlemeler 🫵

M3U URL :
Ellerine sağlık. Bir kısa link ekleseniz şahane olur

Herkes aynı linki ben yaptım diyor , sabah akşam paylaşıyorlar , vizi tv nin kanallarını, boşu boşuna İnternet harcıyoruz degmez

Herkes aynı linki ben yaptım diyor , sabah akşam paylaşıyorlar , vizi tv nin kanallarını, boşu boşuna İnternet harcıyoruz degmez
Dostum senin türkçen yok galiba ?
Önce bi oku sana zahmet konuyu , orada ne yazılmış bak ona göre yorum yap yani boşu boşuna yorum yapmak için laf olsun diye yazmak iyi bir şey değil.
Konuda zaten belirtilmiş, logoları falan bir yerden alındı diye , kanallar vizinin değil logolar oranın , kanallar başka yerden yani bu birleştirme .

Bu konu hakkında hiç bilgim yok. Listedeki Dmax Atv CnnTürk Startv Tlc kanalları çalışmıyor bilginize Yeni kanal eklerken bu kanalları güncelleme imkanınız var ise güncelleyebilir misiniz?

Son düzenleme:
Bu konu hakkında hiç bilgim yok. Listedeki Dmax Atv CnnTürk Startv kanalları çalışmıyor bilginize Yeni kanal eklerken bu kanalları güncelleme imkanınız var ise güncelleyebilir misiniz?
Emeklerine sağlık hocam
Zahmet olmazsa Eurosport 1 ve 2'yi ekleme şansın var mı?
İki gün içerisinde listeyi daha fazla kanalda güncelleyeceğim güzel bir liste haline getireceğim.

15 saniye sonra kanallar kapanıyor vizi tv linklerinde sorun var bilginize

Geri