TÜRKİYE - GALLER MAÇI NASIL SONUÇLANIR?

TÜRKİYE - GALLER MAÇI NASIL SONUÇLANIR?

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

Adnan K. 

SaLuTe
Moderatör
Konular
184
UEFA Uluslar B Ligi 5. maçında Türkiye A Milli Futbol Takımı, Galler ile nefes kesen bir mücadeleye çıkacak. Grupta 10 puanla lider olan Türkiye, 8 puanlı Galler'i ağırlayacak.
Türkiye-Galler maçı, 16 Kasım günü saat 20.00'de oynayacak.
Müsabaka, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda oynanacak.
Mücadele TRT 1'den canlı yayınlanacak.
Peki sizce hangi takım kazanır?

Bizimkiler havaya girdi vermezler maçı en kötü beraberlik ama yeneriz rahat rahat bence.

Rahat maç geçireceğimizi sanmıyorum ama bireysel hata yapmazsak ve konsantrasyonumuzu bozmasak Kayseri'nin soğuğunu iliklerine kadar hissettiririz

Takım olma konusunda çok seviye kaydettik bence ama yine de milli takıma, tuttuğu kulüp takımının gözlüğünden bakan çok kişi var maalesef. Her konuda ayrıştığımız gibi milli takım konusunda bile ayrışıyoruz. Yok şu takımdan bu neden alınmadı, bunu kesin şu aldırdı vs. vs.

Bizim çocukluğumuzda hiç böyle değildi hatta rakip takımın Avrupa maçlarını hep beraber izlerdik 🥲

Milli takım bence de kazanır. Gerçek potansiyelimizi ortaya koyarsak rahat alırız.

Takım olma konusunda çok seviye kaydettik bence ama yine de milli takıma, tuttuğu kulüp takımının gözlüğünden bakan çok kişi var maalesef. Her konuda ayrıştığımız gibi milli takım konusunda bile ayrışıyoruz. Yok şu takımdan bu neden alınmadı, bunu kesin şu aldırdı vs. vs.

Bizim çocukluğumuzda hiç böyle değildi hatta rakip takımın Avrupa maçlarını hep beraber izlerdik 🥲

Milli takım bence de kazanır. Gerçek potansiyelimizi ortaya koyarsak rahat alırız.
Tribünler kırmızı beyaz olurdu sadece, şimdi rengarenk..

Türkiye:2-1Galler diyorum. Ne dersiniz?

haha hiç kimse gallere oy vermemiş ona da ben oy atmış olayım ama Türkiye alır maçı

Konuyu görüntüleyenler

Geri