İkinci El Turkcell tv plus pro alınır mı?

AKBABA10

Paylaşımcı
Puan 39
Çözümler 0
@AKBABA10
Arkadaşlar 2.el Turkcell tv plus pro tv box almayı düşünüyorum,sizce alınır mı?

Donanım ideal olsada Marka özelinde kısıtlı olması eksi yanı.Lisans olayı kendine özel.Play store olarak kendine has uygulamalar yüklenir.Açık farklı uygulama sitelerindende uygulama yüklensede bir yere kadar denilebilir.

Tv plus üyeliğiniz varsa amaç buysa ileriye fazla dönük olmasada alınır kullanılır.
Avantajı epey çeşitli medyatik uygulamalara direkt erişim vermesi.
Farklı şekilde kişisel kullanım için başka lisanslı ürünlere yönelmeniz iyi olur.

8mb depolama olanlar değilde 16mb olanını seçmeniz iyi olur daha rahat çalışır.

Son düzenleme:
ücretsiz varken bana cok mantıklı gelmyor

Donanım ideal olsada Marka özelinde kısıtlı olması eksi yanı.Lisans olayı kendine özel.Play store olarak kendine has uygulamalar yüklenir.Açık farklı uygulama sitelerindende uygulama yüklensede bir yere kadar denilebilir.

Tv plus üyeliğiniz varsa amaç buysa ileriye fazla dönük olmasada alınır kullanılır.
Avantajı epey çeşitli medyatik uygulamalara direkt erişim vermesi.
Farklı şekilde kişisel kullanım için başka lisanslı ürünlere yönelmeniz iyi olur.

8mb depolama olanlar değilde 16mb olanını seçmeniz iyi olur daha rahat çalışır.
Bende zaten 16 gb depolama olanlara bakıyorum.

Bende zaten 16 gb depolama olanlara bakıyorum.
Ben bu cihazdan çok aldım sattım. İşlemci ve hız olarak Taş gibi mükemmel bir cihaz. Donmaz kasmaz. Olay store harici program kurulmuyor bu büyük eksisi fakat onunda yöntemi çözümü var. Ben kuruyorum. Birde kumandasını çok sevemedim o yüzden başka bir cihazın Bluetooth kumandasını eleştirdim. Nasıl program kurulacağını Mert Temizler YouTubede anlatıyor. Gerekirse bende tarif ederim.

Türkiye gelir mi? Gelirse de ne zaman ne fiyata gelir bilemiyorum ama aşağıdaki cihazları beklemedeyim. Fikir olsun diye paylaşıyorum.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Homaticks piyasada fazlası ile mevcut.Tam her şeyi ile google baglılığı içeren yazılımda olsa İleriye dönük ideal cihazdır.
Diğeri özellikleri oldukça iyi olsada zor rastlamadım.

Son düzenleme:

Geri