Devasa bir içerikle karşınızdayım
Türk Ulusal, Haber, Belgesel, Yaşam, Spor, Müzik, Yabancı Müzik Kanalları, Türk Radyo Kanalları, Yabancı Radyo Kanalları, Eğitim Kanalları, Azerbaycan Kanalları Hepsi bir arada paketi dolu dolu içerikler. Tavsiyem Televizo uygulaması kullanmanızdır. Uygulamayı her açtığınızda listeyi güncelleyiniz. Liste otomatik güncellenecektir.
Öncelikle bazı kanallar için gerekli kaynakları kullanmam için izin veren @betconnect @hpgdisco @koprulu arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler. Listeyi lütfen forum dışına çıkartmayalım, forumdaki herkes izlesin. Linkler patlamasın.
Hepsi Bir Arada Otomatik Güncellemeli M3U Linki:
Sadece Tüm Ülkelerin Müzik Kanalları Paketi Otomatik Güncellemeli M3U Linki:
Sadece Azerbaycan Kanalları Paketi Otomatik Güncellemeli M3U Linki:
Önemli Notlar:
1) Bazı kanallarda pluto tv logosunu görmeniz o kanalda şu an için yayın olmadığını gösterir, yayının 2-3 dk içinde başlayacağı anlamına gelmektedir. Ancak bazı kanallar 7/24 yayın yapmamaktadır.
2) [Not 24/7] Uyarısı o kanalın 7/24 yayın yapmadığını belirtmektedir.
3) Normalde açılan, ancak sizde açılmayan kanallar ISS yani Internet servis sağlayacağınız ile alakalıdır.
4) Aksini belirtmediğim sürece vpn uyarısı yazmayan tüm kanallar vpn kullanmadan açılır. Genel olarak vpn gerektirmeyen kanalları ekliyorum.
6) Youtube canlı yayınlarını eklemiyorum. Server gerekiyor, maliyeti vardır.
7) İstediğiniz kanalın kaynağını belirtip eklenmesini rica ederseniz, korumalı kanal değilse en hızlı şekilde eklenir.
8) Bazı kanallar geç açılabilir, sabırla bekleyiniz.
9) Bazı kanalların linkleri tarafımca zaman zaman güncellenir.
Televizo Uygulaması Menü Görüntüleri
Öncelikle bazı kanallar için gerekli kaynakları kullanmam için izin veren @betconnect @hpgdisco @koprulu arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler. Listeyi lütfen forum dışına çıkartmayalım, forumdaki herkes izlesin. Linkler patlamasın.
Hepsi Bir Arada Otomatik Güncellemeli M3U Linki:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sadece Tüm Ülkelerin Müzik Kanalları Paketi Otomatik Güncellemeli M3U Linki:
Giriş yap veya üye ol.
Sadece Azerbaycan Kanalları Paketi Otomatik Güncellemeli M3U Linki:
Giriş yap veya üye ol.
Önemli Notlar:
1) Bazı kanallarda pluto tv logosunu görmeniz o kanalda şu an için yayın olmadığını gösterir, yayının 2-3 dk içinde başlayacağı anlamına gelmektedir. Ancak bazı kanallar 7/24 yayın yapmamaktadır.
2) [Not 24/7] Uyarısı o kanalın 7/24 yayın yapmadığını belirtmektedir.
3) Normalde açılan, ancak sizde açılmayan kanallar ISS yani Internet servis sağlayacağınız ile alakalıdır.
4) Aksini belirtmediğim sürece vpn uyarısı yazmayan tüm kanallar vpn kullanmadan açılır. Genel olarak vpn gerektirmeyen kanalları ekliyorum.
6) Youtube canlı yayınlarını eklemiyorum. Server gerekiyor, maliyeti vardır.
7) İstediğiniz kanalın kaynağını belirtip eklenmesini rica ederseniz, korumalı kanal değilse en hızlı şekilde eklenir.
8) Bazı kanallar geç açılabilir, sabırla bekleyiniz.
9) Bazı kanalların linkleri tarafımca zaman zaman güncellenir.
Televizo Uygulaması Menü Görüntüleri
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Son düzenleme: