Öneri Türk Ulusal, Sinema, Haber, Belgesel, Yaşam, Spor, Müzik, Dini, Yabancı Müzik, Radyo Kanalları, Azerbaycan Kanalları [Otomatik Güncellemeli]

Düşük kalite yayını eklemeniz gerek yok.. o her yerde calisiyor zaten bana live Hd lazim en cok ordan konser izlemek istiyorum sagolun çok teşekkürler... kolaygelsin...

Bazı kanalların yayın linkleri güncellenmiştir. Yeni kanallar eklenmiştir.

Dim TV 720p, Güneydoğu TV 720p, Kanal S 720p, Olay Türk TV 720p, Konya Olay TV 720p, Aksu TV 720p, ALTAŞ TV 720p, Anadolu Dernek TV SD, Anadolu Net TV 1080p kanalları TR YEREL KANALLAR kategorisine eklenmiştir.

Finans Türk TV 720p kanalı TR HABER KANALLARI kategorisine eklenmiştir.

Mezzo Live 1080p, Mezzo Live 1080p [YEDEK] kanallarının logoları güncellenmiştir.

Bazı mor spor kanallarının YEDEK 2 linkleri, korumalı şekilde güncellenmiştir. Fenerbahçe - Portimonense maçı öncesi gerekli mor spor kanalları güncellenmiştir. Maçın yayınlanacağı mor spor kanalı, maç saatinde otomatik aktif olacaktır.

Tüm kategoriler güncellenmeye devam edecektir. Listeyi ve Epg verilerini güncelleyiniz, keyifli seyirler.
motogp kanallarıda eklenirse güzel olur seneye toprak orada yarışacak

Mezzo 1080p yazan ve mezzo 1080p YEDEK yazanlar 720 bu ikisini sadece mezzo ve mezzo YEDEK olarak adlarını değiştirebilirseniz insanlar yanilmamis olur teşekkürederim..17530919241382742276114945869862

Mezzo 1080p yazan ve mezzo 1080p YEDEK yazanlar 720 bu ikisini sadece mezzo ve mezzo YEDEK olarak adlarını değiştirebilirseniz insanlar yanilmamis olur teşekkürederim..Ekli dosyayı görüntüle 10690
Mezzo yayını 1080p yayındır, direkt kablo TV yayınından gelir. Kullandığınız cihaz ile alakalı olabilir, kanal logoları bile cihazınızda görünmüyor. Görüntü kalitelerini bilmeden gereksiz yorumlar yapmayalım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-07-21-14-17-25-940_com.ottplay.ottplay.jpg
    Screenshot_2025-07-21-14-17-25-940_com.ottplay.ottplay.jpg
    474.3 KB · Görüntüleme: 15
  • Screenshot_2025-07-21-14-17-17-409_com.ottplay.ottplay.jpg
    Screenshot_2025-07-21-14-17-17-409_com.ottplay.ottplay.jpg
    570 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_2025-07-21-14-21-43-630_com.ottplay.ottplay.jpg
    Screenshot_2025-07-21-14-21-43-630_com.ottplay.ottplay.jpg
    379.4 KB · Görüntüleme: 11
Mezzo yayını 1080p yayındır, direkt kablo TV yayınından gelir. Kullandığınız cihaz ile alakalı olabilir, kanal logoları bile cihazınızda görünmüyor. Görüntü kalitelerini bilmeden gereksiz yorumlar yapmayalım.
Ben kablo tv kullanıcısıyım 2 yıl önce 3-4 kez ricada bulunarak mezzonun yayınlanmasını bizzat talep ettim sonunda yayına aldılar ancak bende yayin kalitesi görülmediği için , 1080× 720 olarak yayınlandığını sanıyordum bu yuzden size yazdım kusura bakmayın özür diliyorum iyi çalışmalar yardımlarınız içinde ayrıca çok teşekkür ederim...

Devasa bir içerikle karşınızdayım :) Türk Ulusal, Haber, Belgesel, Yaşam, Spor, Müzik, Dini, Yabancı Müzik Kanalları, Türk Radyo Kanalları, Yabancı Radyo Kanalları, Eğitim Kanalları, Azerbaycan Kanalları Hepsi bir arada paketi dolu dolu içerikler. Tavsiyem Televizo uygulaması kullanmanızdır. Uygulamayı her açtığınızda listeyi güncelleyiniz. Liste otomatik güncellenecektir.

Öncelikle bazı kanallar için gerekli kaynakları kullanmam için izin veren @betconnect @hpgdisco @koprulu @powerboard EPG botu içinde @atakan1983 arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler. Listeyi lütfen forum dışına çıkartmayalım, forumdaki herkes izlesin. Linkler patlamasın.

Hepsi Bir Arada Otomatik Güncellemeli M3U Linki:

Sadece Tüm Ülkelerin Müzik Kanalları Paketi Otomatik Güncellemeli M3U Linki:

Sadece Azerbaycan Kanalları Paketi Otomatik Güncellemeli M3U Linki:

EPG Kullanmak İsteyenler İçin:

EPG Ekran Görüntüsü:

Önemli Notlar:

1) Bazı kanallarda pluto tv logosunu görmeniz o kanalda şu an için yayın olmadığını gösterir, yayının 2-3 dk içinde başlayacağı anlamına gelmektedir. Ancak bazı kanallar 7/24 yayın yapmamaktadır.

2) [Not 24/7] Uyarısı o kanalın 7/24 yayın yapmadığını belirtmektedir.

3) Normalde açılan, ancak sizde açılmayan kanallar ISS yani Internet servis sağlayacağınız ile alakalıdır.

4) Aksini belirtmediğim sürece vpn uyarısı yazmayan tüm kanallar vpn kullanmadan açılır. Genel olarak vpn gerektirmeyen kanalları ekliyorum.

6) Youtube canlı yayınlarını eklemiyorum. Server gerekiyor, maliyeti vardır.

7) İstediğiniz kanalın kaynağını belirtip eklenmesini rica ederseniz, korumalı kanal değilse en hızlı şekilde eklenir.

8) Bazı kanallar geç açılabilir, sabırla bekleyiniz.

9) Bazı kanalların linkleri tarafımca zaman zaman güncellenir.

Televizo Uygulaması Menü Görüntüleri

Teşekkürler hocam emeğinize sağlık

Bazı kanalların yayın linkleri güncellenmiştir.

Azerbaycan kanalları bakıma alınacaktır.

Yeni Azerbaycan kanalı Kanal 36 720p listeye eklenmiştir.

Tüm kategoriler güncellenmeye devam edecektir. Listeyi ve Epg verilerini güncelleyiniz, keyifli seyirler.

Ekli dosyalar

• TV 36 Test.png
    TV 36 Test.png
    2.1 MB · Görüntüleme: 11
Bazı kanalların yayın linkleri güncellenmiştir.

Azerbaycan kanalları bakıma alınacaktır.

Yeni Azerbaycan kanalı Kanal 36 720p listeye eklenmiştir.

Emeğine eline sağlık

Geri