Öneri Türk Ulusal, Sinema, Haber, Belgesel, Yaşam, Spor, Müzik, Dini, Yabancı Müzik, Radyo Kanalları, Azerbaycan Kanalları [Otomatik Güncellemeli]

Bazı kanalların yayın linkleri güncellenmiştir.

İllegal Hayatlar: Meclis filmi YERLİ FİLMLER kategorisine eklenmiştir.

Efsanevi seri Çığlık, Çığlık 2, Çığlık 3, Çığlık 4, Çığlık 5, Çığlık 6 filmlerinin tüm serisi TÜRKÇE DUBLAJ SERİ FİLMLER kategorisine eklenmiştir.

Efsanevi seri Korkunç Bir Film, Korkunç Bir Film 2, Korkunç Bir Film 3, Korkunç Bir Film 4, Korkunç Bir Film 5 filmlerinin tüm serisi TÜRKÇE DUBLAJ SERİ FİLMLER kategorisine eklenmiştir.

Tüm kategoriler güncellenmeye devam edecektir. Listeyi ve Epg verilerini güncelleyiniz, keyifli seyirler.

Ekli dosyalar

• İLLEGAL HAYATLAR MECLİS.png
    İLLEGAL HAYATLAR MECLİS.png
    1.4 MB · Görüntüleme: 11
  • ÇIĞLIK SERİSİ.png
    ÇIĞLIK SERİSİ.png
    2 MB · Görüntüleme: 9
  • KORKUNÇ BİR FİLM SERİSİ.png
    KORKUNÇ BİR FİLM SERİSİ.png
    2.1 MB · Görüntüleme: 9
ssiptv ye m3u satırı olarak girebilirmiyim ustam
Ben cevaplayayım: ssiptvnin sitesinden external playlist kısmından add'e tıklayıp çıkan ekranda source kısmına konudaki kısaltılmış linkleri eklerseniz yeni liste olarak tvnizde görüntüleyebilirsiniz. Ssiptv ne yazik ki her urlyi açmıyor ama arkadaşlar çok iyi iş çıkarmış genellikle randıman aldim. ellerine sağlık.

Son düzenleme:
Bazı kanalların yayın linkleri güncellenmiştir. Spor kanalları için güncelleştirmeler bu gece yapılacaktır.

Bir Ömrün Sonbaharı filmi YERLİ FİLMLER kategorisine eklenmiştir.

Tüm kategoriler güncellenmeye devam edecektir. Listeyi ve Epg verilerini güncelleyiniz, keyifli seyirler.

Ekli dosyalar

• Bir Ömrün Sonbaharı.png
    Bir Ömrün Sonbaharı.png
    1.6 MB · Görüntüleme: 5
Hocam tekrardan ellerinize sağlık size küçük bir tavsiyede bulunmak istiyorum; bence listeyi biraz daha toparlayabilirsiniz çünkü IPTV uygulamasinda kanallar arası geçiş yaparken filmlerde araya kaynadığını gördüm + bir kanalın çok fazla yedeği var gibi. Listeyi hafif bir toparlarsanız gerçekten mükemmel olacak.

Hocam tekrardan ellerinize sağlık size küçük bir tavsiyede bulunmak istiyorum; bence listeyi biraz daha toparlayabilirsiniz çünkü IPTV uygulamasinda kanallar arası geçiş yaparken filmlerde araya kaynadığını gördüm + bir kanalın çok fazla yedeği var gibi. Listeyi hafif bir toparlarsanız gerçekten mükemmel olacak.
O kanalların yedeği olmak zorunda. Liste herkese hitap ediyor. Sadece size değil. Mor spor kanallarını bulup, eklemek kolay değil. Daha çoğunu test bile edemedim. Bu tarz listelere kendi açınızdan bakmayınız. Maç yayını izlerken, yayın giderse yedekten izleyebilin diye yedek ekledim. Ayrıca televizo uygulaması dışında hiç bir program içinde %100 çalışma garantisi vermiyorum. Yorum yapmadan önce mutlaka yazılanları okuyunuz.

Son düzenleme:
Bazı kanalların yayın linkleri güncellenmiştir.

Dünyalar Savaşı (War of the Worlds) filmi 2025 TÜRKÇE DUBLAJ FİLMLER kategorisine eklenmiştir.

Ekli dosyalar

• Dünyalar Savaşı (War of the Worlds).png
    Dünyalar Savaşı (War of the Worlds).png
    3.1 MB · Görüntüleme: 4
Trt 4K çalışmıyor bilginize

O kanalların yedeği olmak zorunda. Liste herkese hitap ediyor. Sadece size değil. Mor spor kanallarını bulup, eklemek kolay değil. Daha çoğunu test bile edemedim. Bu tarz listelere kendi açınızdan bakmayınız. Maç yayını izlerken, yayın giderse yedekten izleyebilin diye yedek ekledim. Ayrıca televizo uygulaması dışında hiç bir program içinde %100 çalışma garantisi vermiyorum. Yorum yapmadan önce mutlaka yazılanları okuyunuz.
Elinize sağlık hocam ben eleştiri değil sadece tavsiyede bulunmak istedim. Burda bizlere bedava hizmet yapıyorsunuz bir teşekkür borçluyuz 🤝

Elinize sağlık hocam ben eleştiri değil sadece tavsiyede bulunmak istedim. Burda bizlere bedava hizmet yapıyorsunuz bir teşekkür borçluyuz 🤝

Rica ederim. Dediğim gibi keşke sürekli stabil çalışan yayın linkleri olsa da yedek falan eklemek zorunda kalmasam, benim açımdan da iyi olur.

Son Durak 1, Son Durak 2, Son Durak 3, Son Durak 4, Son Durak 5, Son Durak: Kan Bağı. Efsanevi seri yeni filmi ile birlikte TÜRKÇE DUBLAJ SERİ FİLMLER kategorisine eklenmiştir.

Ekli dosyalar

• Son Durak Serisi.png
    Son Durak Serisi.png
    2.2 MB · Görüntüleme: 1

Geri