Öneri Türk Ulusal, Sinema, Haber, Belgesel, Yaşam, Spor, Müzik, Dini, Yabancı Müzik, Radyo Kanalları, Azerbaycan Kanalları [Otomatik Güncellemeli]

Değerli dostlarım TR GOALS hazırladım. Kısa Link ile Televizo, vlc player ve farklı oynatıcılar ile izleyebilirsiniz.

TR Goals M3U Linki:
Paylaşmaların gerçekten çok güzel

Samsung tv de ssiptv içinde player yapma şansın var mı

Paylaşmaların gerçekten çok güzel

Samsung tv de ssiptv içinde player yapma şansın var mı

Kullandığım bir program değil. Smart TV'ler için Smart IPTV kullanın, ben salondaki Samsung Smart TV için ücretli aldım ama o bile link seçiyor, her yayını açmaz. O yüzden kendi odamdaki Android TV'de televizo uygulaması kullanıyorum.

Efsanevi seri Elm Sokağında Kabus Karşınızda. Elm Sokağında Kabus, Elm Sokağında Kabus 2: Freddy'nin İntikamı, Elm Sokağında Kabus 3: Rüya Savaşçıları, Elm Sokağında Kabus 4: Rüya Ustası, Elm Sokağında Kabus 5: Hayal Çocuk, Freddy'nin Ölümü: Son Kabus, Freddy Jason'a Karşı filmlerinin tüm serisi TÜRKÇE DUBLAJ SERİ FİLMLER kategorisine eklenmiştir.

Tüm kategoriler güncellenmeye devam edecektir. Listeyi ve Epg verilerini güncelleyiniz, keyifli seyirler.

Ekli dosyalar

• Elm Sokağında Kabus Serisi.png
    Elm Sokağında Kabus Serisi.png
    2.9 MB · Görüntüleme: 13
Efsanevi seri Elm Sokağında Kabus Karşınızda. Elm Sokağında Kabus, Elm Sokağında Kabus 2: Freddy'nin İntikamı, Elm Sokağında Kabus 3: Rüya Savaşçıları, Elm Sokağında Kabus 4: Rüya Ustası, Elm Sokağında Kabus 5: Hayal Çocuk, Freddy'nin Ölümü: Son Kabus, Freddy Jason'a Karşı filmlerinin tüm serisi TÜRKÇE DUBLAJ SERİ FİLMLER kategorisine eklenmiştir.

Tüm kategoriler güncellenmeye devam edecektir. Listeyi ve Epg verilerini güncelleyiniz, keyifli seyirler.

emeginize saglik mumkunse fimleri alt yazili olarakta verebilirmisiniz

@betconnect @hpgdisco @koprulu @powerboard ve @ELojim izniniz olursa bazı kanallara kaynak bulamaz isem bu listedeki içerikleri kendi listeme ekleye bilirimiyim?

Listeyi Kopyala yapıştır yapmayacağım kendi kaynaklarımı kendim buluyorum genellikle bazen kaynak bulamıyorum o zaman forumdaki m3u listelerini (izin varsa) kullanıyorum yada xstream paylaşımlarından alıyorum

Saygılarımla
Memetcandal

Eline Saglik Kardesim

@betconnect @hpgdisco @koprulu @powerboard ve @ELojim izniniz olursa bazı kanallara kaynak bulamaz isem bu listedeki içerikleri kendi listeme ekleye bilirimiyim?

Listeyi Kopyala yapıştır yapmayacağım kendi kaynaklarımı kendim buluyorum genellikle bazen kaynak bulamıyorum o zaman forumdaki m3u listelerini (izin varsa) kullanıyorum yada xstream paylaşımlarından alıyorum

Saygılarımla
Memetcandal

köprülü, powerboard linkleri benim listede şu an yok. Benim linkler @betconnect, @hpgdisco linkleri var, benim linkleri de kullanabilirsin. Bazı kanalları ben manuel güncelliyorum, bilgin olsun. Ayrıca listemdeki filmlerin hepsi bana ait kullanabilirsin.

Yenilmezler, Yenilmezler 2 Ultron Çağı, Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı, Yenilmezler 4 filmlerinin tüm serisi TÜRKÇE DUBLAJ SERİ FİLMLER kategorisine eklenmiştir.

Ekli dosyalar

• YENİLMEZLER SERİSİ.png
    YENİLMEZLER SERİSİ.png
    2.7 MB · Görüntüleme: 2
Hatalı İctimai TV 720p kanalı İctimai TV 1080p yayın kalitesi ile güncellenmiştir.

Hatalı ATV AZAD TV 1080p kanalı yeni yayın linki ile güncellenmiştir.

Esma TV 1080p, MUSIC AZ HIT 1080p, CTV AZERBAYCAN TV 720p, ARI MUSIC 720p yeni Azerbaycan kanalları AZERBAYCAN KANALLARI kategorisine eklenmiştir. AZERBAYCAN KANALLARI listesinde de güncelleme yapılacaktır.

Kanal logoları tarafımca oluşturulmuş ve düzenlenmiştir.

Ekli dosyalar

• YENİ AZERBAYCAN KANALLARI.png
    YENİ AZERBAYCAN KANALLARI.png
    187.5 KB · Görüntüleme: 8
  • ATV AZAD TV 1080p.png
    ATV AZAD TV 1080p.png
    1.9 MB · Görüntüleme: 7
  • Esma TV 1080p.png
    Esma TV 1080p.png
    699.4 KB · Görüntüleme: 4
  • İctimai TV 1080p.png
    İctimai TV 1080p.png