TüplüTv - güncel 3.1.0 - Macos ve İphone Ücretsiz İptv İzleme Uygulaması

ibrahimbey

Paylaşımcı
Puan 110
Çözümler 0
@ibrahimbey
1788767399282.png

Adından anlaşılacağı gibi uygulamanın yapımcısı Türk bir arkadaşımız. Birkaç aydır takip ediyorum. Zaten ücretsiz bir uygulama Eğer macos üzerinde iptv, m3u izleyen varsa gönül rahatlığıyla kullanabilir. Çok güzel uygulama.
Senkronizasyon özelliği de var. Android tvbox için de geliştirse güzel olurdu aslında :D

Appstore indirme bağlantısı:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

TüplüTV uygulamasının 3.1.0 sürümündeki yenilikler:

Genel​

• iOS sürümü yayınlandı.
  • Yatay afiş görünümü eklendi. Ayarlar bölümünden değiştirilebilir.
  • iPhone’da Oynat ve Mac’te Oynat özellikleri eklendi. Artık iPhone’dan Mac’e veya Mac’ten iPhone’a oynatma başlatılabilir.
  • Oynatıcı sistemle daha uyumlu hâle getirildi; daha az bellek ve enerji tüketiyor.
  • Oynatıcının yükleme ekranı yenilendi.
  • Arayüz hataları giderildi.
  • Takvim görünümü güncellendi.
  • İzlemeye Devam Et bölümünün görünümü düzeltildi.
  • İzlenenler bölümü güncellendi.
  • Bazı hatalar giderildi; esprili ifadeyle, yenileri de eklendi.

macOS​

• Uygulama içi oynatma seçeneği eklendi.
    Ayarlar → Oynatıcıbölümünden şu seçeneklerden biri seçilebilir:
    • Uygulama içinde
    • Resim İçinde Resim
    • Tam ekran
  • Kategori görünümü güncellendi.
  • İçerik detay sayfası yenilendi.
  • Bir kaynak aynı film veya dizi için birden fazla seçenek sunuyorsa, seçenekler arasında detay sayfasından kolayca geçiş yapılabilir.
  • Kategori modundaki arama sorunu düzeltildi.

iPhone​

• Çeşitli küçük hatalar giderildi.

Son düzenleme:
Eee bize (box) yok bak bu olmadı ne demişler biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar

İphone için app yapabilen ve yayınlayabilen arkadaş varsa dm yazabilir bana ilgileniyorum konu ile, teşekkürler

İphone için app yapabilen ve yayınlayabilen arkadaş varsa dm yazabilir bana ilgileniyorum konu ile, teşekkürler
Hocam forumda vardır elbet ama illa bu kişiden istiyorsanız kendisi ile reddit veya github üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Eee bize (box) yok bak bu olmadı ne demişler biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar
Yapımcısına bir sorayım olsa bence de güzel olur.

Hocam forumda vardır elbet ama illa bu kişiden istiyorsanız kendisi ile reddit veya github üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Yapımcısına bir sorayım olsa bence de güzel olur.
Neden olmasın, eyvallah 🤝

IMG_5378.jpeg İndirme özelliği aktif değil

Ekli dosyayı görüntüle 31994

Adından anlaşılacağı gibi uygulamanın yapımcısı Türk bir arkadaşımız. Birkaç aydır takip ediyorum. Zaten ücretsiz bir uygulama Eğer macos üzerinde iptv, m3u izleyen varsa gönül rahatlığıyla kullanabilir. Çok güzel uygulama iphone için de çıkartacağını söylüyordu ama bilemiyorum.

Senkronizasyon özelliği de var. Android tvbox için de geliştirse güzel olurdu aslında :D

Appstore indirme bağlantısı:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Hocam android versiyonu da var mı aceba?

android icin indirme yok galiba göremedim varsa sunarmisiniz

Hocam android versiyonu da var mı aceba?
android icin indirme yok galiba göremedim varsa sunarmisiniz
Başlık ve konu içerisinde android ile ilgili bir detay sunmadığıma göre şu an için yok demektir arkadaşlar. Yapımcıya mesaj gönderdim geri dönüş bekliyorum. Android tv ve tvboxlar için sordum. Eğer ileriki zamanlarda Android için çıkarılırsa konu içerisinde ve başlıkta güncelleme yapacağım. :)

Konu ile ilgili olarak yaptığım görüşme neticesinde iphone uygulaması için başvurusu apple'dan kaynaklı olarak bekletiliyor. Uygulama yapımcısı daha çok apple eko sistemine yönelik uygulama çıkaracağını bir sonraki aşamada ise appletv, watchos olduğunu daha sonra ise windows için çıkaracağını söyledi. İyi forumlar.

Tuplu tv android apk varmi

Henüz yok hocam. Yapımcısı şu an için apple ekosistemini tamamlamaya çalışıyor daha sonra windows için çıkartacağını belirtti.
Ama Apple‘da indirme bölümü aktif değil halen

Herkese merhaba,

Uygulamanın geliştiricisiyim. Öncelikle yorumlarınız ve geri bildirimleriniz için hepinize teşekkür ederim. 🙏

İlk olarak sorularınızı cevaplayayım.

Android için şu an aktif olarak yürüttüğüm bir çalışma yok. Ancak Apple TV ve Windows sürümlerinden sonra ilk hedefim Android sürümünü çıkarmak olacak.

Bunun dışında uygulamanın şu an hâlâ istediğim noktada olmadığını belirtmek istiyorum. Geliştirme sürecinde gerçekten çok fazla emek harcıyorum. Bir IPTV uygulamasında olmasını beklemeyeceğiniz birçok özellik mevcut ve bunların tamamını optimize etmek, stabil çalışmasını sağlamak ve farklı cihazlarda/sunucularda sorunsuz hâle getirmek düşündüğünüzden çok daha zor.

Özellikle IPTV tarafında her sunucunun farklı kalite, bant genişliği ve çalışma yapısına sahip olması işleri daha da karmaşık hâle getiriyor. Uygulamanın buna göre stabil çalışmasını sağlamak, doğru verileri göstermek ve mümkün olduğunca iyi bir kullanıcı deneyimi sunmak ciddi anlamda zaman ve emek gerektiriyor.

Kod tarafı da artık oldukça büyüdü. Açıkçası bir noktadan sonra hangi kodun nerede olduğunu takip etmek bile başlı başına bir iş hâline gelmeye başladı. Veri tarafındaki süreçleri de yapay zekâ desteğiyle birlikte yürütmeye çalışıyorum.

Bunların yanında yoğun bir iş tempom var. Günün yorgunluğunun üzerine saatlerce bilgisayar başında bunlarla uğraşmak açıkçası motivasyonu oldukça hızlı tüketebiliyor. Buna rağmen uygulamayı mümkün olduğunca iyi bir noktaya getirmek için çalışmaya devam ediyorum.

İndirme özelliğini neden kaldırdım?

Uygulamayı mümkün olduğunca yasal bir zeminde tutmak istiyorum. İleride bana hukuki veya platform kaynaklı sorun çıkarabilecek şeylerden elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum.

Apple'ın politikaları da bu konuda zaman zaman oldukça katı olabiliyor. Aynı özellik macOS tarafında kabul edilirken iOS tarafında doğrudan reddedildi. Bu nedenle sorunu ortadan kaldırmak ve uygulamanın App Store politikalarına daha uygun hâle gelmesini sağlamak adına indirme özelliğini kaldırmaya karar verdim.

Kısacası uygulamayı bir an önce çıkarmaktan ziyade, düzgün, stabil ve uzun vadede sorun yaşamayacağım bir noktaya getirmek istiyorum. Bunun için biraz daha zamana ihtiyacım var.

Teşekkür ederim.

Herkese merhaba,

Uygulamanın geliştiricisiyim. Öncelikle yorumlarınız ve geri bildirimleriniz için hepinize teşekkür ederim. 🙏

İlk olarak sorularınızı cevaplayayım.

Android için şu an aktif olarak yürüttüğüm bir çalışma yok. Ancak Apple TV ve Windows sürümlerinden sonra ilk hedefim Android sürümünü çıkarmak olacak.

Bunun dışında uygulamanın şu an hâlâ istediğim noktada olmadığını belirtmek istiyorum. Geliştirme sürecinde gerçekten çok fazla emek harcıyorum. Bir IPTV uygulamasında olmasını beklemeyeceğiniz birçok özellik mevcut ve bunların tamamını optimize etmek, stabil çalışmasını sağlamak ve farklı cihazlarda/sunucularda sorunsuz hâle getirmek düşündüğünüzden çok daha zor.

Özellikle IPTV tarafında her sunucunun farklı kalite, bant genişliği ve çalışma yapısına sahip olması işleri daha da karmaşık hâle getiriyor. Uygulamanın buna göre stabil çalışmasını sağlamak, doğru verileri göstermek ve mümkün olduğunca iyi bir kullanıcı deneyimi sunmak ciddi anlamda zaman ve emek gerektiriyor.

Kod tarafı da artık oldukça büyüdü. Açıkçası bir noktadan sonra hangi kodun nerede olduğunu takip etmek bile başlı başına bir iş hâline gelmeye başladı. Veri tarafındaki süreçleri de yapay zekâ desteğiyle birlikte yürütmeye çalışıyorum.

Bunların yanında yoğun bir iş tempom var. Günün yorgunluğunun üzerine saatlerce bilgisayar başında bunlarla uğraşmak açıkçası motivasyonu oldukça hızlı tüketebiliyor. Buna rağmen uygulamayı mümkün olduğunca iyi bir noktaya getirmek için çalışmaya devam ediyorum.

İndirme özelliğini neden kaldırdım?

Uygulamayı mümkün olduğunca yasal bir zeminde tutmak istiyorum. İleride bana hukuki veya platform kaynaklı sorun çıkarabilecek şeylerden elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum.

Apple'ın politikaları da bu konuda zaman zaman oldukça katı olabiliyor. Aynı özellik macOS tarafında kabul edilirken iOS tarafında doğrudan reddedildi. Bu nedenle sorunu ortadan kaldırmak ve uygulamanın App Store politikalarına daha uygun hâle gelmesini sağlamak adına indirme özelliğini kaldırmaya karar verdim.

Kısacası uygulamayı bir an önce çıkarmaktan ziyade, düzgün, stabil ve uzun vadede sorun yaşamayacağım bir noktaya getirmek istiyorum. Bunun için biraz daha zamana ihtiyacım var.
Hoş geldiniz hocam. İyi çalışmalar dilerim. Kolay gelsin. Evet dediğiniz gibi bir uygulama içerisinde birçok yöntem oluyor. Stabil çalışanı yapmak için uğraşmanız takdire şayan bir hareket. Başarılar dilerim. Bu güzel uygulama için tekrardan teşekkürler. Dört gözle android tv için de bekliyoruz 😊

Geri