UmitM0d
Paylaşımcı
- Konular
- 26
Ilkten bende öyle düşünüyordum ama şöyle de olabilir herif iyi güzel birşeyler paylaşıyor sonrasında forum kurallarına uymamış yada dm den küfürlü tartışma yaşamışta olabilir (bu dediklerim varsayım tabi) onun dışında herhangi bir ban atılma sebebi olacağını düşünmüyorum. Bende forum üyesi olarak bu konudan rahatsızım açıkçası,güzel işler çıkartan bir bir eksiliyor. Aslından çok donanımlı topluluk var. Birbirimizle yapılan fikir alışverişlerinde muazzam projeler çıkacağını düşünüyorum. Ben değil biz dersek güzel şeyler çıkacaktır her zaman. Bakalım zaman ne gösterecek.Geçmişte Bir çok uydu forumunda admin co adminlik yaptım, Valla burası ilginç bir forum olmaya başladı, hiç bir karşılıksız kim emek verip FREE İP TV yayını paylaşıyorsa bu forumdan çeşitli sebep bahanelerle konularına KİLİT yada kapanmasını sebep oluyor...Altın Tepside meyva veren bu arkadaşlarımızı birer birer kaybediyoruz...Neyin didişme paylaşamama bir anlam veremiyoruz açıkçası? Umarım şu mübarek günlerde her şey tatlıya bağlanır. selamlar tüm forum arkadaşlarım.