Öneri Tüm VAVOO Yayınları M3U

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçmişte Bir çok uydu forumunda admin co adminlik yaptım, Valla burası ilginç bir forum olmaya başladı, hiç bir karşılıksız kim emek verip FREE İP TV yayını paylaşıyorsa bu forumdan çeşitli sebep bahanelerle konularına KİLİT yada kapanmasını sebep oluyor...Altın Tepside meyva veren bu arkadaşlarımızı birer birer kaybediyoruz...Neyin didişme paylaşamama bir anlam veremiyoruz açıkçası? Umarım şu mübarek günlerde her şey tatlıya bağlanır. selamlar tüm forum arkadaşlarım.
Ilkten bende öyle düşünüyordum ama şöyle de olabilir herif iyi güzel birşeyler paylaşıyor sonrasında forum kurallarına uymamış yada dm den küfürlü tartışma yaşamışta olabilir (bu dediklerim varsayım tabi) onun dışında herhangi bir ban atılma sebebi olacağını düşünmüyorum. Bende forum üyesi olarak bu konudan rahatsızım açıkçası,güzel işler çıkartan bir bir eksiliyor. Aslından çok donanımlı topluluk var. Birbirimizle yapılan fikir alışverişlerinde muazzam projeler çıkacağını düşünüyorum. Ben değil biz dersek güzel şeyler çıkacaktır her zaman. Bakalım zaman ne gösterecek.

Ilkten bende öyle düşünüyordum ama şöyle de olabilir herif iyi güzel birşeyler paylaşıyor sonrasında forum kurallarına uymamış yada dm den küfürlü tartışma yaşamışta olabilir (bu dediklerim varsayım tabi) onun dışında herhangi bir ban atılma sebebi olacağını düşünmüyorum. Bende forum üyesi olarak bu konudan rahatsızım açıkçası,güzel işler çıkartan bir bir eksiliyor. Aslından çok donanımlı topluluk var. Birbirimizle yapılan fikir alışverişlerinde muazzam projeler çıkacağını düşünüyorum. Ben değil biz dersek güzel şeyler çıkacaktır her zaman. Bakalım zaman ne gösterecek.
Katılıyorum forum kuralları elbette önemli ama forumu aktif tutan ve hizmet veren kişilere karşı çok ağır bir suç işlemediği sürece tolerans gösterilmeli. Ben şahsen bundan rahatsızlık duymam.

Katılıyorum forum kuralları elbette önemli ama forumu aktif tutan ve hizmet veren kişilere karşı çok ağır bir suç işlemediği sürece tolerans gösterilmeli. Ben şahsen bundan rahatsızlık duymam.
Gene olayı ucu bana gelmişte bu arkadaş her yerde benim listemde *** olduğunu söylemiş filan küfür olayını demiş zaten ben dikkat edersiniz aktif değilim eskisi kadar liste kullansınlar diye burdayım Adnan abiyede söz verdim Herhangi bir tartışma cikarisam veya bir şey yaparsam bı daha foruma giriş bile yapamam ama bu arkadaşı tahrik eden veya tartışma çıkaran olmamış kendi etmiş kendi bulmuş

Enteresan ( Bu arkadaş çokiyi içeikler paylaşan biri ) Eğer Büyük harf vs kuralı yüzünden BAN yediyse Yazık olmuş.
Bence Admin Arkadaşlar bunu ayırmalı birraz Tolerens yapılabilir.
Çok emek var - Aynı olay başıma geldiği için söylüyorum

Geçmişte Bir çok uydu forumunda admin co adminlik yaptım, Valla burası ilginç bir forum olmaya başladı, hiç bir karşılıksız kim emek verip FREE İP TV yayını paylaşıyorsa bu forumdan çeşitli sebep bahanelerle konularına KİLİT yada kapanmasını sebep oluyor...Altın Tepside meyva veren bu arkadaşlarımızı birer birer kaybediyoruz...Neyin didişme paylaşamama bir anlam veremiyoruz açıkçası? Umarım şu mübarek günlerde her şey tatlıya bağlanır. selamlar tüm forum arkadaşlarım.
Kurallara uymayan kimsenin ne konusu kapatıldı, ne de forumdan banlandı.

Şu konu başlığında da çok net anladım ki, bizim insanımız bilgi sahibi olmadan fikir sahibi.

1. Bu arkadaşımız banlanmadı. Uyarı aldı ve 3 gün geçici uzaklaştırıldı. Eğer banlanmış olsa (şu an banlandı ama) ilk mesajını düzenleyip bize saldıramazdı.

Uyarıyı ve şimdi aldığı banlanma cezasının ne kadar haklı olduğunu da paylaştığı linkteki şu ibareden çabucak anlıyoruz zaten.

1749144728939

Peki neden uyarı aldı biliyor musunuz? İşte şu yüzden (normalde bunları asla paylaşmıyorum ama bel altı saldırı olduğu için şu an mecbur hissediyorum).

1749144900564

Bu mesajından dolayı "tartışma çıkaracak mesaj" kuralından dolayı geçici uzaklaştırma aldı. Eğer yazılanları okuyup tekrar saldırmamış olsa 3 gün sonra foruma devam edebilirdi. Kaldı ki şimdi de başka nickle girmeye çalışacak, bunlar hep gördüğümüz şeyler.

İşin komik yanı ise şu, bu arkadaşımız bizi "paylaşım yapanları kayırmakla" suçlarken, konu altındaki sizler tam tersi "paylaşım yapanları kayırmamakla" suçluyorsunuz :) Yani tamam bu arkadaşımız paylaşımcı, ama diğer arkadaşımızı da banladık diye yine sizler bizi eleştirmiştiniz ve kendisi onu forumda istemiyor. Ama bizim tavrımız net, herkese eşit davranmak.

Bu arada işin bir başka garip tarafı da şu, üstteki arkadaşımız hani şikayet etmiş ya, xx kişiyi neden foruma geri aldınız diye.

Bakın burası çok önemli altını çizerek tekrar ediyorum, xx kişisini neden geri aldınız diye şikayet ediyor, ama bir yandan da forumda bu kişinin konusunun altına gitmiş, istekte bulunmuş, cevap gelmiş, cevaba teşekkür etmiş, sonra bir daha teşekkür etmiş.,

Buyrun,

1749145297743
1749145316151
1749145338712

Hani bize kendisini geri aldık diye, "5 kuruş etmez çıkarcısınız" dediği kullanıcı var ya (adını kapattım) onun konusuna attığı mesajlar bunlar.

Sizce bu davranış normal mi? Yani ben, hem "şu kişi neden forumda" diye raporlayacağım ve hakaret edeceğim, hem de raporladığım kişinin kendisine teşekkürler edeceğim :)

Bakın yine de bunda da bir sorun yok, "5 kuruş etmez çıkarcısınız" gibi bir dil kullandığı için uzaklaştırılmıştı ama paylaştığı linkte yazdıkları yüzünden kalıcı banlandı. Bu kadar.

Bu arada forumu beğenmeyen, kurallara uyamam bana ayrıcalık tanınsın diyen varsa, forumu terk edebilir. Kendi kendimize de de kalsak duruşumuz değişmeyecek.

Son düzenleme:
Bu arada tüm bu itham ve hakaretlerine karşı, üslubumu asla bozmadım ve bozmayacağım da, "5 kuruş etmez çıkarcısınız" diyen kişiye verdiğim cevap da şu şekildedir, benzer üslubu da herkesten beklemeyi hak ettiğimi düşünüyorum.

1749145716997

Bu da uyarı cezasındaki metin.

1749145760687

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri