Öneri Tüm VAVOO Yayınları M3U

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende Kanallar vpn,siz calisti burdan liste sahibi asperyus kardesime ve katkilsrindan dolayi saka555 ustaya tesekkur ederim en ufak donma kopma yok herkes denesin bence

Ben tesekkurler ederim her kese hayirli olsun millet bunu 7bin teleye satiyordu telegramda

Telif atmis olabilirler belki liste sahibi aciklama yapar saglik olsun

kural ihlalinden ban yemis sanirim buyuk harf olayina takilmis gibi geldi bana

Forum yöneticileri yine maalesef yanlış işler peşinde ama yakında çıkar kokusu

Adam gerekeni yazmış ne kanalından bahsediyorsunuz link oku

Yazik oldu cok ilgili bir kardesimizdi bir hafta gece gunduz listeyi duzeltmeye calisti.Hayirlisi olsun

Linki tarayıcıda açın neden çalışmadığı piyasaya çıkıyor. Forumda niye didişiyorsunuz sürekli anlamıyorum cidden. Ne güzel işler çıkartırken birde.
Hayirlisi olsun uzuldum bir hafta emek verdi listeye bozulan kanallari kac kere duzeltmeye calisti

Enteresan ( Bu arkadaş çokiyi içeikler paylaşan biri ) Eğer Büyük harf vs kuralı yüzünden BAN yediyse Yazık olmuş.
Bence Admin Arkadaşlar bunu ayırmalı birraz Tolerens yapılabilir.
Çok emek var - Aynı olay başıma geldiği için söylüyorum

Konuyu tam bilmiyorum ama profiline girince tartışma yaratmaktan uyarı aldığı yazıyor:
1749137549890

Geçmişte Bir çok uydu forumunda admin co adminlik yaptım, Valla burası ilginç bir forum olmaya başladı, hiç bir karşılıksız kim emek verip FREE İP TV yayını paylaşıyorsa bu forumdan çeşitli sebep bahanelerle konularına KİLİT yada kapanmasını sebep oluyor...Altın Tepside meyva veren bu arkadaşlarımızı birer birer kaybediyoruz...Neyin didişme paylaşamama bir anlam veremiyoruz açıkçası? Umarım şu mübarek günlerde her şey tatlıya bağlanır. selamlar tüm forum arkadaşlarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri