Tüm Apk Yapıcılara Tavsiye...

rtaras

Üye
Konular
7
Merhaba,

Forumdaşların yararına olacağını düşündüğüm bir talebim var. Tüm Apk yapabilen arkadaşlar aralarında bir ekip kursalar Puu-Cineon-Gpik vs. adminleri ortak bir uygulama çıkarsalar şöyle mis gibi bol mor paketli dijital platformları olan maksat birlikten güzel iş çıkar bizlerde gururla izleriz. Dışarıdan müdahale edilemeyen kapanmayan m3u uzantılı sabit bir uygulama yapılsa müthiş olur. Sadece tavsiyedir imkanlar dahilinde diğer arkadaşlarında fikrime katilacagini düşünüyorum.

Tabiki güzel hayal kurmak güzel birşey ama imkansızın hayalini kurup sonunda hayalkırıklığı yaşamak kötü bir şey

Her türlü fikir değerlidir bugün olmaz yarın olur bilinmez :)

Tamam biz bunları istiyoruz uygulama geliştiricilerden ama biz ne vereceğiz kendilerine? 2 tane reklam fazla koysalar hepimiz eleştirmeye, hakarete başlıyor, ardından o reklamı nasıl engelleriz diye araştırmaya başlıyoruz.

İsteklerimizi de şu şekilde sıralıyoruz,

1- En az FHD ve hatta 4k görüntü olsun
2- Tüm kanallar çalışsın, bol bol alternatif olsun
3- Hiç reklam olmasın
4- İçerikler anında açılsın
5- Bütün filmler ve diziler eksik olmasın

Koskoca firmalar, para ödediğimiz uygulamalarda bile bunları sağlayamıyor (örnek D-Smart GO), ücretsiz hizmet veren programcılar nasıl yapacak?

Tamam biz bunları istiyoruz uygulama geliştiricilerden ama biz ne vereceğiz kendilerine? 2 tane reklam fazla koysalar hepimiz eleştirmeye, hakarete başlıyor, ardından o reklamı nasıl engelleriz diye araştırmaya başlıyoruz.

3- Hiç reklam olmasın

Koskoca firmalar, para ödediğimiz uygulamalarda bile bunları sağlayamıyor (örnek D-Smart GO), ücretsiz hizmet veren programcılar nasıl yapacak?
Ücretli olsun hocam ben razıyım şahsen

3- Hiç reklam olmasın

uygulama yapanların içinde iyileri de kötüleri de var bazı kötü kişiler hemen köşe dönme derdindeler uygulamayı yüklüyorsun daha program açılmadan hemen parasını öde öyle kullan dur bakalım yaptığın program bir halta yarıyormu bir deneyelim yok izin vermiyor
bazı iyi kişilerin yaptıklarınında ister satın al istersen alma özellikleri var yada alternatif üzretsiz reklamlı sürümleri var böyle samimi insanların programları denk gelince fazla ihtiyacım olmasa bile ben satın alıyorum zaten adamlar küçük rakamlar istiyorlar

Geri