Tüketim çılgınlığına dur de !!!

dehakan7

Müdavim
Konular
415
Merhaba arkadaşlar🙋🏼‍♂️
Bugünkü,
Paylaşmaya değer gördüğüm
Sosyal Mesaj budur...
🤔
“ŞAHANE CUMA”, “EFSANE CUMA” ve benzeri kampanyaların zamanı yine geldi. 🛍️💸
Bu dönemde gereksiz tüketime daha fazla davet ediliyor ve daha fazla atık üretmeye başlıyoruz.

Alışveriş yapmadan önce her zaman ihtiyacınızı sorgulayın! 💡
İhtiyacınız olanı, ihtiyacınız kadar satın alarak hem cebinizi hem de gezegenimizi koruyabilirsiniz. 🌍✨
🔄 ihtiyacımız kadarını alarak ve doğa dostu, uzun ömürlü ürünleri tercih ederek tüketim çılgınlığına dur diyelim, doğaya sahip çıkalım!"

Güzel bir gün ve ardından
Güzel bir hafta sonu diliyorum...

Merhaba arkadaşlar🙋🏼‍♂️
Bugünkü,
Sosyal Mesaj budur...
🤔
Bu dönemde gereksiz tüketime daha fazla davet ediliyor ve daha fazla atık üretmeye başlıyoruz.

İhtiyacınız olanı, ihtiyacınız kadar satın alarak hem cebinizi hem de gezegenimizi koruyabilirsiniz. 🌍✨
🔄 ihtiyacımız kadarını alarak ve doğa dostu, uzun ömürlü ürünleri tercih ederek tüketim çılgınlığına dur diyelim, doğaya sahip çıkalım!"

Şahane cuma, efsane kasım vs. adı altında herhalde 1 aydır kampanyalar(!) var, zaten Hepsiburada özellikle bir isim bulup son saatler, son şans diyerek sürekli bir şeyler yapıyor. Çünkü insanlarda "acaba büyük bir fırsat mı kaçırıyorum" algısı uyandırıp sürekli olarak alışverişe zorluyorlar. Çok planlı, sinsi ama çok da başarılı bir taktik.

Bir arsa satmak için sahibinden.com'a ilan açmıştım, 1 aydan uzun bir süre kimse mesaj dahi yazmadı. Fiyatı hiç değiştirmeden son 1 hafta diye başlığa ekledim ve 2. günde satıldı.

Sana katılıyorum dostum, burada en büyük problem, alıcılar olarak bizde.

Merhaba arkadaşlar🙋🏼‍♂️
Bugünkü,
Sosyal Mesaj budur...
🤔

1732971388087

(y)

Geri