TRT’nin Tabii’si kaçak yayın yapıyor

Afacan15

Paylaşımcı
Konular
64
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Üyesi İlhan Taşcı, Tabii platformunun RTÜK'ten lisans almadığını açıkladı:

"TRT’nin Tabii’si kaçak yayın yapıyor, RTÜK sadece bakıyor! Türkiye’nin dijital platformu olarak lanse edilen Tabii dijital platformu lisanssız kaçak yayın yapıyor!

Oysa tıpkı diğer dijital platformlar gibi Tabii’nin de RTÜK’ten lisans alması gerekiyordu ama almadı. RTÜK de lisanslama için resmî girişimde bulunmadı."

Ülkede her şey bi garip işliyo 3 büyük telekominikasyon şirketi ortak karar alıp fiyatları birbirleri ile hemen hemen aynı tutuyo mesela bu da yasak rekabet kurulu bunu denetlemiyo gerçekten garip bi ülke :D

Bir arada marketler yaptı ya böyle bişey fiyatları aynı tutuyorlardı whatsapp grupları varmış , her şey halk için :)

rtük dediniz TRT nin beslediği devletin aba altında ki değneği.. bunu anlamak için akıllı olmaya gerek yok ki lisans alsa ne olacak lisans ücretini senin benim milletin ödediği fatura ya yansıtmak dan başka bırakın almasın :D TRT nin de lisans i iptal olsun milletin sırtın da ki kambur u başka da birşey değil..

TRT nin TABII tüm kanallarini zaten seyrediyorum . deneme amacli eklentisini indirdim üye oldum. benden aylik 4 euro faturalndima istedi. onaylamadim öylece biraktim. trt devlet kurumu lisansiz is yapiyorsa yarin bir sorun olustugun da aidat ödeyenlerin haklari nasil olucak.???

TRT bandrol ücreti diye birşey var. Cep telefonundan araçlara aldığımız nerdeyse herşey için ödemek zorunda olduğumuz ve bunlar Türkiye Radyo Televizyon Kurumu'na aktarılıyor.

Ekonominin durumu ortadayken de yok sayılmayacak miktarlara tekâmül ediyor bu vergiler. Buna rağmen "halkın" televizyonu diye adlandırılan devlet kurumuna ait platformları kullanabilmek için hala ücret ödemek zorunda kalmak işin en trajikomik kısmı.

Lisans yok dersiniz yarın çıkar "var sadece falan filan" diye açıklama yapılır. Ne zaman birşeyleri isteyip de yapamadıklarını veya olması gerekenleri yapmamalarına rağmen hala desteğin kesildiğini gördünüz.

Futbol takım taraftarı gibi holiganca destekleyenler olduğu ve gerçekten birşeyleri değiştirebilecek kabiliyet ve liyakata sahip kişi veya toplumsal gruplar olmadığı sürece paşa paşa ve yakına yakına en önden izlemeye devam ederiz.

TRT bandrol ücreti diye birşey var. Cep telefonundan araçlara aldığımız nerdeyse herşey için ödemek zorunda olduğumuz ve bunlar Türkiye Radyo Televizyon Kurumu'na aktarılıyor.

Ekonominin durumu ortadayken de yok sayılmayacak miktarlara tekâmül ediyor bu vergiler. Buna rağmen "halkın" televizyonu diye adlandırılan devlet kurumuna ait platformları kullanabilmek için hala ücret ödemek zorunda kalmak işin en trajikomik kısmı.

Lisans yok dersiniz yarın çıkar "var sadece falan filan" diye açıklama yapılır. Ne zaman birşeyleri isteyip de yapamadıklarını veya olması gerekenleri yapmamalarına rağmen hala desteğin kesildiğini gördünüz.

Futbol takım taraftarı gibi holiganca destekleyenler olduğu ve gerçekten birşeyleri değiştirebilecek kabiliyet ve liyakata sahip kişi veya toplumsal gruplar olmadığı sürece paşa paşa ve yakına yakına en önden izlemeye devam ederiz.
Evet dediğiniz gibi malesef TRT ye bandrol ücreti adı altında bir çok çeşit farkında olmadan para ödüyoruz ve bunu herkes biliyor ama tabii üyelik odüyor bunu anlamak biraz zor geliyor vatandaş olarak Diğer siyasi konuda da haklısınız burada paylaştığımız apk lar gibi alternatifler çok olsa keşke

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Üyesi İlhan Taşcı, Tabii platformunun RTÜK'ten lisans almadığını açıkladı:

"TRT’nin Tabii’si kaçak yayın yapıyor, RTÜK sadece bakıyor! Türkiye’nin dijital platformu olarak lanse edilen Tabii dijital platformu lisanssız kaçak yayın yapıyor!

Oysa tıpkı diğer dijital platformlar gibi Tabii’nin de RTÜK’ten lisans alması gerekiyordu ama almadı. RTÜK de lisanslama için resmî girişimde bulunmadı
Bu bilgiyi hangi kaynaktan aldınız.:unsure:

Geri