TRT Ne yapıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eTasci

Paylaşımcı
Konular
8
Merhaba son günlerde belki daha öncesi' de olabilir TRT tv yayınlarını koruma altına aldığını görüyorum en sıkıntı gösteren kanal TRT 2 TRT Belgesel diğerlerini kontrol etmedim bu kanallardan link almak neredeyse imkânsız olduğunu gördüm kanalları şifrelemiş. İçinizde şu an itibariye söylediğim kanallardan link alabilen var mı?

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT), 1 Mayıs 1964 tarihinde çıkarılan TRT yasasıyla kurulan ve Türkiye'nin kamu yayıncılığı yapmakla görevli ilk ve tek kuruluşudur. TRT aynı zamanda Türkiye'den Avrupa Yayın Birliği'ne (EBU) tam üye olan ilk ve tek yayıncıdır. Türkiye'de yayın yapan ikinci televizyon kanalıdır.

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT), 1 Mayıs 1964 tarihinde çıkarılan TRT yasasıyla kurulan ve Türkiye'nin kamu yayıncılığı yapmakla görevli ilk ve tek kuruluşudur. TRT aynı zamanda Türkiye'den Avrupa Yayın Birliği'ne (EBU) tam üye olan ilk ve tek yayıncıdır. Türkiye'de yayın yapan ikinci televizyon kanalıdır.
Bunu biliyorum sonuç nedir sorunun cevabı bu değil.

TRT, içeriklerinin izinsiz paylaşımını önlemek için şifreleme (DRM) ve token tabanlı erişim gibi yöntemler kullanıyor. Bu sistemler, yayın akışını sadece resmi uygulamalar ve web siteleri üzerinden izlenebilir hale getiriyor. Özellikle TRT 2 ve TRT Belgesel gibi kültürel içerik sunan kanallar, telif hakları nedeniyle daha sıkı korunuyor.

Artık sabit m3u8 linkleri veya doğrudan oynatılabilir yayın adresleri sürekli değişiyor ve çoğu zaman kısa ömürlü token ile çalışıyor. Bu yüzden manuel olarak link almak neredeyse imkânsız hale geldi.

Zaten var olan diğer konudan devam edebilirsiniz. İyi forumlar.

TRT1 Yayınlarından link alabilen var mı?

2- Tekrar Eden Konular: Spam ve reklam amaçlı aynı konuları tekrar tekrar açmak yasaktır. Yeni konu açmadan önce aynı veya benzer bir konunun forumda olup olmadığını kontrol ederek açmak daha faydalı olacaktır. Forumdaki arama kutucuğunu kullanarak önceden açılan konuları inceleyebilirsiniz. Bir kullanıcının birebir aynı konuyu açması, yeni açtığı konuda farklı bir şey sunmaması, skor puanı için tekrar eden konuları paylaşması yasaktır. Aynı konudan farklı kategoriler üzerinde tekrardan konu açmayınız. Tespit edilirse kaldırılır ve uyarılırsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri