TRT Genç Türksat 'ta yayına başlıyor

hangimizin evindeki uydu alıcısında biss key özelliği vardır yap şifresiz test yayını olarak
Test yapıyor kendi içlerinde halk izlesinler diye değil, sadece uydu meraklıları ( meraklı olan uydu ekipmanını ayarlar ) araştırıp bakıyorlar. Sizin sorularınız tamamen havada kalan sorular normal yayın olsa bu şikayetlerinize katılırdım ama şu anda havada.

Test yapıyor kendi içlerinde halk izlesinler diye değil, sadece uydu meraklıları ( meraklı olan uydu ekipmanını ayarlar ) araştırıp bakıyorlar. Sizin sorularınız tamamen havada kalan sorular normal yayın olsa bu şikayetlerinize katılırdım ama şu anda havada.
niye havada kalsın belki biss key özeliği olan uydu alıcımız veya olan arkadaşlar mevcut izliyebiliyoruz

Deneme yayınını Tabii üzerinden de yapabilirdi
Tabii uydu kanalı değil ki test uyduda yapılır çünkü sorun çıkarsa oradan belli olur. İnternette test et normal yayına uyduda başla bir teknik problem yaşansın eee sen test etmiştin hani demezler mi ?

Evet aslında uydu meraklısı birçok insan var ki ben de zamanında bunlardan bir tanesi benim mesleğim gereği ha benim en fazla kurduğum 46 derece falandı benim o da zaten idmandan dolayı 😅 sene milattan önce bilmem kaçıncı yüzyıl 😅😅

Türksat 4a uydusu
Ama tv ye bağlı
Ama tv 2005 model
Ve 2019 da hatatını kaybetti
Ölmemiş olsa idi açılırmıydı
En iyi tv yine eski tv ler
Hem uzun ömürlü hem kırılmaya çizilmeye dayanıklı hem de kilolu :)
Ben kilolu seviyom :LOL:
Yok valla teknoloji kovalamak lazım

Şu an bende açık HD yayın yapıyor

Geri