remixtik
Paylaşımcı
- Konular
- 343
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
1200001212202658 biss key i bu girerseniz kanal açılırTRT Genç Türksat 'ta yayına başlıyor
Bilgi TRT GENÇ TV
11793 V 30000 yayında şuan şifreli
Düzenleme yapıp ekledim hoca bilgi için teşekkürler1200001212202658 biss key i bu girerseniz kanal açılır
Servis ID 2985Hiremco matrix pro için servis ıd istiyor acaba nedir ?
Bugün aynı soruyu soran mantıksız sorulara sosyal medyada cevapladım burayada yazayım.Kanal şu anda kapalı devre test yapıyor yani yayına başlamadı TRT kanalları şifrelenmez test bitince açılacak.ne diye şifrelersinki kanalı birde trt
Kapalı devre yayını olduğu içindirne diye şifrelersinki kanalı birde trt
hangimizin evindeki uydu alıcısında biss key özelliği vardır yap şifresiz test yayını olarakKapalı devre yayını olduğu içindir
Test yapıyor o yüzden biss key
İşte mantık biraz devre dışı kalıyorhangimizin evindeki uydu alıcısında biss key özelliği vardır yap şifresiz test yayını olarak
Uydu test yayını ile aynı değil bunun dağıtımı var vsDeneme yayınını Tabii üzerinden de yapabilirdi
4k le alakası yok sadece tv nizin biss key e uyumlu olması gerekiyorslm arkadaşlar bu 4k tv lerde bıss olmuyormu bi turlu bulamadım marka hi level 4k...
saygı ve sevgılerımle