TrGoals proxy

Beyler selam TrGoals yayınları için ; proxy linkimi kullanabilirsiniz sonun trgoals m3u8 linki yazınız iyi geceler herkese :)
Örnek bir bein sports 1 linki ekler misin nasıl yapmamız lazım? Kendi listelerimize eklemek veya uygulamalara falan eklemek için? Mesela bu şekilde televizo uygulamasından görüntü alınmıyor.

Hocam hayirli olsun.
Örnek bir bein sports 1 linki ekler misin nasıl yapmamız lazım? Kendi listelerimize eklemek veya uygulamalara falan eklemek için? Mesela bu şekilde televizo uygulamasından görüntü alınmıyor.

Hocam oyle goruntu alamazsin attigi m3u linki kullan direk. Tavsiyem kendi proxyini yapman. Burada yaziyor.

Beyler selam TrGoals yayınları için ; proxy linkimi kullanabilirsiniz sonun trgoals m3u8 linki yazınız iyi geceler herkese :)
tr gol de sayfasında sürekli değişir o içerdeki uzantı günceli proxy olmadan açılıyor genelde maçın devresinde filan değişir benim anlamadığım kısım kendi yaptıgım hugg face proxy ile neden açılmıyor ?

tr gol de sayfasında sürekli değişir o içerdeki uzantı günceli proxy olmadan açılıyor genelde maçın devresinde filan değişir benim anlamadığım kısım kendi yaptıgım hugg face proxy ile neden açılmıyor ?
Çünkü referer var dosyanın içinde sende yok bende de yok nasıl yapılır bilmiyorum

Referer değerini url den ver yani böyle değilde tarzında ver botuda ona göre ayarla sitenin domaini değişince otomatik burdaki referer değerinide değiştirsin yoksa elle koddaki refereri değiştirmen gerekcek

Referer değerini url den ver yani böyle değilde tarzında ver botuda ona göre ayarla sitenin domaini değişince otomatik burdaki referer değerinide değiştirsin yoksa elle koddaki refereri değiştirmen gerekcek
Hocam referer yapmayı gösterebilir misiniz lütfen

nası yani hocam referer yapmak derken anlamadım
Yani şimdi @idontvettel arkadaşımızın yaptığı link çalışıyor benim proxy trgoals da açılmıyor
Yani proxy yaptığımız dosyanın içine referer kodu mu yazmam lazım trgoals linki açılması için nasıl yapacam benim bilgim bu

Yani kısaca benim proxy trgoals da açılmıyor bende ki eksik referer mi proxy yaptığım dosyanın içine referer mi eklemem lazım

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-06-24 002509.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-24 002509.png
    17.5 KB · Görüntüleme: 37

Geri