Öneri ➡️ TRGoals Otomatik Güncellemeli Liste Hazır 🔁

Arkadaşlar merhaba trgoals kanallarını otomatik çeken bir sistem hazırladım

bu konudaki TrGoals Python Kod
@tecoman dosyasında düzenleme yaptım ve github üzerinden otomatik güncelliyor

➡️ 🔁

izleyemeyen arkadaşlar Televizo yeni sürümünü kurun
Televizo full türkçe 1.9.7.44-g apk(box,android tv,telefon farketmez çalışıyor.)

Ekli dosyayı görüntüle 11819

Ekli dosyayı görüntüle 11820
@atakan1983 kardeş ellerine sağlık. kod bilmeyen arkadaşlar içinde böyle otomatik olması güzel oldu.

➡️ 🔁

Televizo full türkçe 1.9.7.44-g apk(box,android tv,telefon farketmez çalışıyor.)

Elinize sağlık, emekleriniz için teşekkürler...

➡️ 🔁

Teşekkür ederim emeğinize sağlık

Televizo varken diğerlerini kullanmak bana mantıklı gelmiyor. Eline sağlık ama o py dosyasındaki bu url değiştiğinde çöp olur benim yaptığımda kendi orijinal sitesinden çekiyordu. Onla yapsan ömür uzun olurdu.

Bu sitede tanımış olduğum en temiz iş çıkaran insanlardan birisin kardeşim.Eline emeğine sağlık.Kafa yormadan karışıklık yaratmadan kısa ve net datalar sunuyorsun.Umarım kıymetin bilinir.Saygı ve Sevgilerimle....

Televizo varken diğerlerini kullanmak bana mantıklı gelmiyor. Eline sağlık ama o py dosyasındaki bu url değiştiğinde çöp olur benim yaptığımda kendi orijinal sitesinden çekiyordu. Onla yapsan ömür uzun olurdu.
eyvallah usta önerin için teşekkürler
dosyayı düzenleyeyim

Bu sitede tanımış olduğum en temiz iş çıkaran insanlardan birisin kardeşim.Eline emeğine sağlık.Kafa yormadan karışıklık yaratmadan kısa ve net datalar sunuyorsun.Umarım kıymetin bilinir.Saygı ve Sevgilerimle....
eyvallah elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz güzel dileklerin için teşekkürler

Üstad
Emeklerine sağlık gayet güzel çalışıyor.
Zahmet olmazsa bu akşamki maç için TRT1 ekleme şansın olabilir mi ?
Bir de Eurosport 1 ve Eurosport 2
teşekkürler
kendi sistemimden direk yayın

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Dostlar arkadaşlar bu link

Çalışıyormu deneyip bana sonuçları yazarmısınız

Github daki kodda sanki bir problem var güncelleme yapmamış

Çalışıyor. Domain yada kanal url adresleri ban yemediği sürece domain ya da yayın linkleri değişmez. Bot değişiklik görmediği için güncelleme yapmamış. Kısaca bir sorun yok, yayınlar aktif.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    1.9 MB · Görüntüleme: 7
Çalışıyor. Domain yada kanal url adresleri ban yemediği sürece domain ya da yayın linkleri değişmez. Bot değişiklik görmediği için güncelleme yapmamış. Kısaca bir sorun yok, yayınlar aktif.
Eyvallah kardeşim kafama takıldı github sanki güncelleme yapmadı sandım iyi ben iphone kullandığım için ben deneyemiyorum o yüzden tereddüte düştüm teşekkürler 👍👍

Geri