Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
bende zaten televizo yüklüydü ama listeyi açmadı bu sürümü kurup tekrar deneyeyimTelevizo full türkçe 1.9.7.44-g apk(box,android tv,telefon farketmez çalışıyor.)
Burada arkadaşımız paylaşmıştı .Televizo kurabilirsiniz hertürlü link,URL vs çalıştırır.
@atakan1983 televizoda açık hocam yukarda verdiğiniz github.
evet televizo eski sürümüyle alakalıymış bu sürümü kurunca çalıştı izlemek isteyen arkadaşlarTelevizo full türkçe 1.9.7.44-g apk(box,android tv,telefon farketmez çalışıyor.)
Burada arkadaşımız paylaşmıştı .Televizo kurabilirsiniz hertürlü link,URL vs çalıştırır diğer oynatıcılarda çalışmayabilir.
@atakan1983 televizoda açık hocam yukarda verdiğiniz github.
@atakan1983 kardeş ellerine sağlık. kod bilmeyen arkadaşlar içinde böyle otomatik olması güzel oldu.Arkadaşlar merhaba trgoals kanallarını otomatik çeken bir sistem hazırladım
bu konudaki TrGoals Python Kod
@tecoman dosyasında düzenleme yaptım ve github üzerinden otomatik güncelliyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
izleyemeyen arkadaşlar Televizo yeni sürümünü kurun
Televizo full türkçe 1.9.7.44-g apk(box,android tv,telefon farketmez çalışıyor.)
Ekli dosyayı görüntüle 11819
Ekli dosyayı görüntüle 11820
Elinize sağlık, emekleriniz için teşekkürler...Arkadaşlar merhaba trgoals kanallarını otomatik çeken bir sistem hazırladım
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Televizo full türkçe 1.9.7.44-g apk(box,android tv,telefon farketmez çalışıyor.)
Teşekkür ederim emeğinize sağlıkArkadaşlar merhaba trgoals kanallarını otomatik çeken bir sistem hazırladım
eyvallah usta önerin için teşekkürlerTelevizo varken diğerlerini kullanmak bana mantıklı gelmiyor. Eline sağlık ama o py dosyasındakiZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.bu url değiştiğinde çöp olur benim yaptığımda kendi orijinal sitesinden çekiyordu. Onla yapsan ömür uzun olurdu.
eyvallah elimizden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyoruz güzel dileklerin için teşekkürlerBu sitede tanımış olduğum en temiz iş çıkaran insanlardan birisin kardeşim.Eline emeğine sağlık.Kafa yormadan karışıklık yaratmadan kısa ve net datalar sunuyorsun.Umarım kıymetin bilinir.Saygı ve Sevgilerimle....
teşekkürlerÜstad
Emeklerine sağlık gayet güzel çalışıyor.
Zahmet olmazsa bu akşamki maç için TRT1 ekleme şansın olabilir mi ?
Bir de Eurosport 1 ve Eurosport 2
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Dostlar arkadaşlar bu link
Çalışıyormu deneyip bana sonuçları yazarmısınız
Github daki kodda sanki bir problem var güncelleme yapmamış
Eyvallah kardeşim kafama takıldı github sanki güncelleme yapmadı sandım iyi ben iphone kullandığım için ben deneyemiyorum o yüzden tereddüte düştüm teşekkürlerÇalışıyor. Domain yada kanal url adresleri ban yemediği sürece domain ya da yayın linkleri değişmez. Bot değişiklik görmediği için güncelleme yapmamış. Kısaca bir sorun yok, yayınlar aktif.