başka bir server üzerine test amaçlı kurdum. sorunsuz çalıştı sanırım hugging face de sorun varŞimdi baktım
Google den açınca hiç bir sorun yok hls koyunca donuyor ama hls de bilgisayar donmuyor bir kaç kişiye de attım onlarda aynısını dedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
başka bir server üzerine test amaçlı kurdum. sorunsuz çalıştı sanırım hugging face de sorun varŞimdi baktım
Google den açınca hiç bir sorun yok hls koyunca donuyor ama hls de bilgisayar donmuyor bir kaç kişiye de attım onlarda aynısını dedi
Adını atar mısın benim işime çok yararbaşka bir server üzerine test amaçlı kurdum. sorunsuz çalıştı sanırım hugging face de sorun var
Tr golas yurtdışı kapatıyor ondan olabilirbaşka bir server üzerine test amaçlı kurdum. sorunsuz çalıştı sanırım hugging face de sorun var
Kurulum kısmı ona benzer bilmeyenler için attım ben onuYöntem 2 proxy şu an çalışmıyor sorunlu.