Tr Goals otomatik proxy sistemi

sakultahx

Üye
Konular
6

Ekli dosyalar

• gerekli dosyalar.zip
    3.5 KB · Görüntüleme: 146
Son düzenleme:
Hocam elinize sağlık ama ben m3u olarak televizo da açamıyorum acaba yanlış mı yapıyorum

Tr golas için elimizi sürmeden otomatik proxy sistemi yaptım iyi kullanımlar 😁

Not: İsteyen docker olarak açar veya pyhton olarak M3u dosyası içine kendi urlnizi eklyerek kullanabilirsiniz site URL ve base URL kendisi otomatik çeker
hocam ellerine sağlak

Hocam ben bu işi beceremem yinede sağol eline sağlık ilgin için

Tr golas için elimizi sürmeden otomatik proxy sistemi yaptım iyi kullanımlar 😁

Not: İsteyen docker olarak açar veya pyhton olarak M3u dosyası içine kendi urlnizi eklyerek kullanabilirsiniz site URL ve base URL kendisi otomatik çeker
Sessizlik bozuldu çok şükür 😂 hoşgeldin

Arkadaşım tekrar hoşgeldin aramıza. Eline emeğine sağlık, proxy ile çalıştırdım. fakat yayın çok takılıyor. Kendi sitesiden denediğim de takılma olmuyor yada refererli bir şeklide m3u yaptığımda da takılmıyor. sorun hugging face kaynaklı olabilir mi?

Arkadaşım tekrar hoşgeldin aramıza. Eline emeğine sağlık, proxy ile çalıştırdım. fakat yayın çok takılıyor. Kendi sitesiden denediğim de takılma olmuyor yada refererli bir şeklide m3u yaptığımda da takılmıyor. sorun hugging face kaynaklı olabilir mi?
Bilgisayar da takılmıyor

Bende yaptım telefonda böyle izliceksin

Bilgisayar da böyle donmuyor

sizin gönderdiğinizde bende takılıyor. garip benim internette bir sorun var yada turktelekom kaynaklı bir bant daralatması var. sakultahx ustanın son gönderdiğin trgoals otomatik proxyli sistemi kurdum ben bu şekilde otomatik güncelliyor. siz test edebilirmisiniz sizde düzgün çalışacak mı?

sizin gönderdiğinizde bende takılıyor. garip benim internette bir sorun var yada turktelekom kaynaklı bir bant daralatması var. sakultahx ustanın son gönderdiğin trgoals otomatik proxyli sistemi kurdum ben bu şekilde otomatik güncelliyor. siz test edebilirmisiniz sizde düzgün çalışacak mı?
Donuyor baya hemde çok garip bende anlamadım

Bu donmuyor ama bu sefer sende donuyor niye acaba

Geri