Öneri Tr goals cloudstream eklenti

Selçuk Sports gelsin mi

• Evet

Oy: 53 89.8%
  • Hayır( tr golas yetiyo)

Oy: 6 10.2%

• Kullanılan toplam oy
    59
Kod:
Repo linki: http://sakultah.org/a

Tr goals cs eklenti yaptım iyi kullanımlar

CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz) ekstra olarak bu repoya eklenmiştir

nikstream yazarak kullanabilirsiniz
Bu yorum başka bir çalışmanızda da var ama aynısını burayada kopyala yapıştır yaptım sizin gibi kişilere bizde kendi gücümüzce destek olmamız lazım.
Mükemmel diye bir kelime var ya işte o kelimenin ötesinde bir şey yine yeniden harikalar yapmaya devam ediyorsunuz bazen birşeyin güzelliğini anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır işte bu da onlardan biri işte sizin tüm yaptığınız çalışmalar için söylüyorum bu yorumumu bütün yaptıklarınızın altına kopyala yapıştır yaptığımı farz edin lütfen tüm emekleriniz için çok çok teşekkürler başarılarınızın devamını diliyorum

Son düzenleme:
BU YORUM BAŞKA BİR ÇALIŞMANIZDA DA VAR AMA AYNISINI BURAYADA KOPYALA YAPIŞTIR YAPTIM SİZİN GİBİ KİŞİLERE BİZDE KENDİ GÜCÜMÜZCE DESTEK OLMAMIZ LAZIM
MÜKEMMEL DİYE BİR KELİME VAR YA İŞTE O KELİMENİN ÖTESİNDE BİR ŞEY YİNE YENİDEN HARİKALAR YAPMAYA DEVAM EDİYORSUNUZ BAZEN BİRŞEYİN GÜZELLİĞİNİ ANLATMAYA KELİMELER KİFAYETSİZ KALIR İŞTE BU DA ONLARDAN BİRİ İŞTE SİZİN TÜM YAPTIĞINIZ ÇALIŞMALAR İÇİN SÖYLÜYORUM BU YORUMUMU BÜTÜN YAPTIKLARINIZIN ALTINA KOPYALA YAPIŞTIR YAPTIĞIMI FARZ EDİN LÜTFEN TÜM EMEKLERİNİZ İÇİN ÇOK ÇOK.....ÇOK TEŞEKKÜRLER BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM 👍👍👍👍👋👋👋
Büyük harf yazmayınız.

Bu satırı box cıhazda nasıl açabilirim programmı yüklemem lazım teşekkürler şimdiden

Su anda malesef sakultahin proje calismiyor duzenleme yaptigini dusunuyorum

Konuyu görüntüleyenler

Geri