TP-Link Wi-Fi Yönlendirici (Wi-Fi Menzil Genişletici) 497 TL

Akyol 

Geliştirici
Admin
Konular
146
1747557444040

Ürün adı: TP-Link TL-WA855RE, N300 Mbps, 2 Harici Anten ve 1 Ethernet Bağlantı Noktalı Wi-Fi Güçlendirici/Hotspot, Access Point Modu, Tüm Wi-Fi Yönlendiriciler ile Çalışır, Wi-Fi 4 Menzil Genişletici

Ürün Özellikleri:
Kablosuz İletişim Standardı802.11n, 802.11b, 802.11a, 802.11g
Veri Aktarım Hızı300 Gigabits Per Second
Frekans Bandı SınıfıÇift Bant
Önemli ÖzellikErişim Noktası Modu, LED Göstergesi
  • Hızlı ve güvenilir kablolu ve kablosuz bağlantı sunmak için mevcut Wi-Fi kapsama alanınızı artırır
  • Daha hızlı ve daha güvenilir Wi-Fi için harici antenler
  • Yeni bir Wi-Fi Erişim noktası oluşturan AP modunu destekler
  • Range Extender düğmesine basarak kablosuz kapsama alanını kolayca genişletin
  • Herhangi bir Wi-Fi yönlendirici veya kablosuz erişim noktasıyla çalışır. Deco cihazları hariç

Ürün fiyatı: 497 TL

Link:

Kullanmadım. Fiyatı 670 TL'den düştü. İhtiyacı olanlar veya almak isteyenler için Sıcak Fırsat olarak paylaştım.

Yooo... donanım tavsitesi olarak paylaşmışsınız Sıcak Fırsatlar forumunda değil ;))

Paylaşım için teşekkürler @Akyol 🤟
Espri bir yana fena bir fiyat değil. Fakat bu ürünü kullanmamış olsam da şahsen biraz araştırdıktan sonra almayabilirim.
Yüksek internet hızlarına sahip olanlar varsa 5 GHz bandını kullanamayacakları için tercih etmemeliler. 300 Mbps veri hızı yazıyorsa bile o hızlarda bir internet aktarımı alınacağını düşünmemek gerekiyor o bilgi bağlanacak cihaz ile kendi arasındaki veri aktarım hızı yani internet hızı değil.
Özelliklerine bakınca Ethernet arabirimi 10/100 Mbps olarak görünüyor yani zaten kablo bile en fazla 100 mbps hız alıp aktarmanızı sağlar.

Yani bu tür bir genişletici almak isteyen arkadaşlara da bilgi olsun burada veri aktarım hızı olarak verilen 300/500 gibi değerler internet hızının aktarımı değildir. Pek bilgisi olmayanlar için kafa karıştırıcı ve yanıltıcı bir bilgi oluyor işin doğrusu.

Ayrıca 9 yaşında bir cihazmış. 2016 çıkışlı. Bu gibi detayları da değerlendirmeliler alacak olanlar.

Yooo... donanım tavsitesi olarak paylaşmışsınız Sıcak Fırsatlar forumunda değil ;))

Espri bir yana fena bir fiyat değil. Fakat bu ürünü kullanmamış olsam da şahsen biraz araştırdıktan sonra almayabilirim.
Yüksek internet hızlarına sahip olanlar varsa 5 GHz bandını kullanamayacakları için tercih etmemeliler. 300 Mbps veri hızı yazıyorsa bile o hızlarda bir internet aktarımı alınacağını düşünmemek gerekiyor o bilgi bağlanacak cihaz ile kendi arasındaki veri aktarım hızı yani internet hızı değil.
Özelliklerine bakınca Ethernet arabirimi 10/100 Mbps olarak görünüyor yani zaten kablo bile en fazla 100 mbps hız alıp aktarmanızı sağlar.

Yani bu tür bir genişletici almak isteyen arkadaşlara da bilgi olsun burada veri aktarım hızı olarak verilen 300/500 gibi değerler internet hızının aktarımı değildir. Pek bilgisi olmayanlar için kafa karıştırıcı ve yanıltıcı bir bilgi oluyor işin doğrusu.

Ayrıca 9 yaşında bir cihazmış. 2016 çıkışlı. Bu gibi detayları da değerlendirmeliler alacak olanlar.
deco mesh ler güzel aslında herkes onu alıyor ve memnun ama ekonomik değil tabi mesela benim şuan odamda 50mps uydunet var 2.4 ve 5g olan içerde çekmiyor koridor sonu 26 adım filan bunun için ne alınabilir ?

Evde mi stick, mi pro bir de bu var, üçü de kötü

Ben re305 kullanıyorum 5ghz o bile aman aman bi cihaz degildir yani ,konu biraz ilgi alanım olduğu için yazıyorum bu saatten sonra 1200 mbps altı cihaz alınmaz bi yana ben olsan wifi 6 destekli modem router acces point alırım latte haklı.

deco mesh ler güzel aslında herkes onu alıyor ve memnun ama ekonomik değil tabi mesela benim şuan odamda 50mps uydunet var 2.4 ve 5g olan içerde çekmiyor koridor sonu 26 adım filan bunun için ne alınabilir ?
Tplink re305 üstü bi cihaz al direk prize takılan kablosuz tekrarlayıcı olarak kullanmalısın.

Konuyu görüntüleyenler

Geri