TP-LINK Archer BE230, 3600Mbps, Fiber Destekli, 2×2.5G+3×1GPort, Easy Mesh, Dual-Band Wi-Fi 7 Router

Sice hngisini almalıyım

• TP-LINK Aginet VX18 Modem

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Benim cihazda geldi eve gelince kurdum. Sadece 2 ayar yaparak internete bağlandım. ONT cihazından gelen ethernet kablosunu WAN girişine bağladım.

1.Ayar
Ekli dosyayı görüntüle 9282

2.Ayar
Ekli dosyayı görüntüle 9279

Aldığım en yüksek hız. Aboneliğim 100mbps

Ekli dosyayı görüntüle 9280

Bu ayarı anlamadım. MLO Ağı nedir. Açmam gerekir mi. SSID nasıl havalı oldu benim köpeğin adını koydum

Ekli dosyayı görüntüle 9283

Ekli dosyayı görüntüle 9287

Telefona programını da kurdum. Router'ı telefondan da yönetebiliyorum. İnternete bağlanır bağlanmaz firmware güncellemesi yaptı. Çok özelliği var biraz kurcalamam lazım. Router'a vpn kurulabiliyor fakat kurcalamadım daha

goker61 Sen access point olarak kuracaksın sanırım​

evet ama daha birşey yapmadım yedekte dursun diye aldım ilerde lazım olacak mutlaka .

evet ama daha birşey yapmadım yedekte dursun diye aldım ilerde lazım olacak mutlaka .
Güzel cihaz illa lazım olur.

Cep telefonuna uygulamasını kurdum üyelik açtım 1 kereliğine wifi ile modeme bağlanıp cihazı programa tanıttım. Ayrıca router üzerinden de tplink kimliği ile oturum açtım. Nerede olursam olayım evde olmasam bile uzaktan cloud üzerinden router'ı kontrol edebiliyorum

Benim cihazda geldi eve gelince kurdum. Sadece 2 ayar yaparak internete bağlandım. ONT cihazından gelen ethernet kablosunu WAN girişine bağladım.

1.Ayar
Ekli dosyayı görüntüle 9282

2.Ayar
Ekli dosyayı görüntüle 9279

Aldığım en yüksek hız. Aboneliğim 100mbps

Ekli dosyayı görüntüle 9280

Bu ayarı anlamadım. MLO Ağı nedir. Açmam gerekir mi. SSID nasıl havalı oldu benim köpeğin adını koydum

Ekli dosyayı görüntüle 9283

Ekli dosyayı görüntüle 9287

Telefona programını da kurdum. Router'ı telefondan da yönetebiliyorum. İnternete bağlanır bağlanmaz firmware güncellemesi yaptı. Çok özelliği var biraz kurcalamam lazım. Router'a vpn kurulabiliyor fakat kurcalamadım daha

goker61 Sen access point olarak kuracaksın sanırım​

hayırlı olsun mlo ağı 2.4g ile 5g arasında sürekli veri alıp gönderir baya iyi özellik açabilirsiniz

hayırlı olsun mlo ağı 2.4g ile 5g arasında sürekli veri alıp gönderir baya iyi özellik açabilirsiniz
MLO'yu açtım fakat ayrı bir ağ olarak görüyor. Onada ayrımı bağlanmak lazım yada 2.4g ve 5g yi kapatıp sadece MLO'yu kullanmak gerekiyor

Bugün TT'nin vermiş olduğu modem/router'ı teslim ettim. En fazla 4 gün kullandım. Teslim ettiğim kişi modemi ve aparatları kutusundan çıkarttı ayrı ayrı yerlere koydu. Sordum niye ayırdınız bunları diye, bunlar geri dönüşüme gidecekler dedi. 4 günlük modemin ne geri dönüşümü olacak ki. Sırf israf. Madem böyle yapacağınıza bize diyin ki bu modemi size satalım aylık şu kadar taksitle. Sen dersen ki aylık senden kira alacağım aboneliğini kapattığında modemi iade edeceksin etmezsen de parasını keserim kimse senin modemini kullanmaz. O cihaza vereceğim kira yerine benim gibi çoğu kişi kendine cihaz alıp iade ediyor

Geri