Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hangisi bunlardan ürün listesi çıktı linkten...Bu Ürünü Tavsiye Ederim 4 Farklı TV Box da Kullanıyorum 2.4 ghx USB yada Bluetooth Üzerinden Kullanımı Uzun Süre Şarj Tavsiyemdir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Klavye Tabiki de =)Hangisi bunlardan ürün listesi çıktı linkten...
sarj girişi type c mi?Klavye Tabiki de =)
Tamam teşekkürlerMicro USB hatırlıyorum
Tamam teşekkürler![]()
Geç algılama değil aslında ilk bastığınızı boşa basıyor gibi düşünün ikincisinde çalışıyor yani en azından ben öyle düşündüm. Type c ile şarj oluyor. Ne kadar iyi bilemiyorum. Henüz paket dün gelmişti dün denedim fena bir cihaz değil.Kullanıyorum aynı modelden, bazen geç algılama yapıyor , uykuya geçiyor birkaç basmadan sonra normale dönüyor gibi, onun dışında sarj et et kullan , pil derdinden kurtuldum, android uyumu güzel ses ayarlama da var, tavsiye ederim![]()
Hocam Endonezya fiyatı shopee üzerinden aldım. Endonezya, Malezya vb ülkelerden gelen varsa aldırabilirsiniz. Türkiye'ye göre kat kat daha ucuz.kardeş bu ürün 115 lira (44000 rupiah) internet satış sitesi mi...
Buna benzer bir ürün aldım type c şarj ediyorum ama şarjı çabuk bitiyor kumanda bozuk mu anlamadımKullanıyorum aynı modelden, bazen geç algılama yapıyor , uykuya geçiyor birkaç basmadan sonra normale dönüyor gibi, onun dışında sarj et et kullan , pil derdinden kurtuldum, android uyumu güzel ses ayarlama da var, tavsiye ederim![]()
Evet benimki nin de sarjı süper değil , ama arada takıyorum boş olunca , onun için çok sorun olmuyor şimdilik.Buna benzer bir ürün aldım type c şarj ediyorum ama şarjı çabuk bitiyor kumanda bozuk mu anlamadım
Bu el kadar klavye ve küçücük fare yeri olan bir ürün buldum. Bluetoothlu, type c şarjlı o daha iyi. Aynısından bir tane daha vardı ama Bluetooth yoktu.Evet benimki nin de sarjı süper değil , ama arada takıyorum boş olunca , onun için çok sorun olmuyor şimdilik.
Link var mı bakayım bendeBu el kadar klavye ve küçücük fare yeri olan bir ürün buldum. Bluetoothlu, type c şarjlı o daha iyi. Aynısından bir tane daha vardı ama Bluetooth yoktu.O yüzden buna pek ihtiyacım olmuyor.
Hocam Türkiye'de yokLink var mı bakayım bende![]()