Torima K-02 Android Akıllı Tv İçin 2.4g Uzaktan Kumandalı Mini Klavyesi 387 tl

Bana göre pahalı bir ürün ama bilemiyorum Türkiye'de ucuz mu? Geçen gün aynısından sipariş verdim. 115 lira (44000 rupiah) . Arada 3 katından fazla fark var. En iyisi yurtdışına gidip gelen birisiyle yurtdışından almak. Bu cihazın kalitesi nedir bilmiyorum ama benim aldığım fena bir cihaz değil. Air mouse özelliği ve arkasında klavye olması dolasıyla kullanışlı bir ürün.

Kullanıyorum aynı modelden, bazen geç algılama yapıyor , uykuya geçiyor birkaç basmadan sonra normale dönüyor gibi, onun dışında sarj et et kullan , pil derdinden kurtuldum, android uyumu güzel ses ayarlama da var, tavsiye ederim ;)

Bu Ürünü Tavsiye Ederim 4 Farklı TV Box da Kullanıyorum 2.4 ghx USB yada Bluetooth Üzerinden Kullanımı Uzun Süre Şarj Tavsiyemdir

Tamam teşekkürler ;)

Bu da güzel aslında ben bir tane aldım ama bluetooth yoktu. Ama 2.4 ghz usb takıyorum gayet güzel ışıklı mışıklı 😂 o da 115 TL civarında. Bluetoothluu olsa daha güzel olurmuş.

Kullanıyorum aynı modelden, bazen geç algılama yapıyor , uykuya geçiyor birkaç basmadan sonra normale dönüyor gibi, onun dışında sarj et et kullan , pil derdinden kurtuldum, android uyumu güzel ses ayarlama da var, tavsiye ederim ;)
Geç algılama değil aslında ilk bastığınızı boşa basıyor gibi düşünün ikincisinde çalışıyor yani en azından ben öyle düşündüm. Type c ile şarj oluyor. Ne kadar iyi bilemiyorum. Henüz paket dün gelmişti dün denedim fena bir cihaz değil.

kardeş bu ürün 115 lira (44000 rupiah) internet satış sitesi mi...
Hocam Endonezya fiyatı shopee üzerinden aldım. Endonezya, Malezya vb ülkelerden gelen varsa aldırabilirsiniz. Türkiye'ye göre kat kat daha ucuz.

Buna benzer bir ürün aldım type c şarj ediyorum ama şarjı çabuk bitiyor kumanda bozuk mu anlamadım

Buna benzer bir ürün aldım type c şarj ediyorum ama şarjı çabuk bitiyor kumanda bozuk mu anlamadım
Evet benimki nin de sarjı süper değil , ama arada takıyorum boş olunca , onun için çok sorun olmuyor şimdilik.

Evet benimki nin de sarjı süper değil , ama arada takıyorum boş olunca , onun için çok sorun olmuyor şimdilik.
Bu el kadar klavye ve küçücük fare yeri olan bir ürün buldum. Bluetoothlu, type c şarjlı o daha iyi. Aynısından bir tane daha vardı ama Bluetooth yoktu. 😀 O yüzden buna pek ihtiyacım olmuyor.

Bu el kadar klavye ve küçücük fare yeri olan bir ürün buldum. Bluetoothlu, type c şarjlı o daha iyi. Aynısından bir tane daha vardı ama Bluetooth yoktu. 😀 O yüzden buna pek ihtiyacım olmuyor.
Link var mı bakayım bende ;)

Geri